Partyflock
 

Free Summer Vibes tijdens Visserijdagen Harlingen

gepubliceerd door , op
Van 24 tot en met 27 augustus vindt dit jaar de 52e editie plaats van de Visserijdagen in Harlingen. Eigentijds zal dit jaar wederom in samenwerking met De Twee Broertjes een spetterend dancepodium neerzetten op de Grote Bredeplaats onder de naam 'Free Summer Vibes'.

Op woensdag 24 augustus om 21:00 uur opent dj Peter Hartogs het podium met de beste hits van de afgelopen decennia.
Op donderdag 25 augustus zal BN'er Jeroen Post het podium betreden. Naast dat hij presentator is op radio en tv, is hij steeds vaker te vinden in clubs en discotheken door heel Nederland waar hij iedereen de dansvloer op krijgt met z'n eigen stijl van draaien. Samen met dj Dr.G en dj Padrino May maken ze er een groot feest van.

Op vrijdag 26 augustus heeft House the 90s een buitenpodium bij Eigentijds om Harlingen op zijn grondvesten te laten trillen. Verwacht een brede mix van house, club- en tranceclassics, sfeerverhogende oldschool en dikke (happy) hardcoreklappers uit de jaren '90. House the 90s resident dj's Marlin en Rabies & Alian komen hun dj kunsten vertonen. Zij worden bijgestaan door Bass-D bekend van zijn roemruchte optreden op Thunderdome '96 samen met King Matthew en The 90s Are Back DJ Team. De presentatie is in handen van MC Da Mouth of Madness bekend van TMF 'Hakkuh', Thunderdome Radio en als resident van House the 90's. Zorg dus dat je erbij bent want dit wordt er ongetwijfeld één voor in de boeken.

Om de visserijdagen knallend af te sluiten heeft de organisatie op zaterdag 27 augustus niemand minder dan dj Ralvero geboekt. Deze getalenteerde dj en producer heeft tal van hits op zijn naam staan, zoals het bekende 'Party People'. Deze zomer is hij te vinden op de meest leuke festivals in binnen en buitenland, zoals Mysteryland en Sneakerz.
Naast Ralvero, staan Asino di Medico en het duo Ryan Fiësta & San Fella op het programma. De avond wordt gehost door MC Furrr.

Kijk voor meer informatie over Free Summer Vibes en de afterparties op www.eigentijds.com

2 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 131933, 38686, 28145}
:woop:
Dit gaat gezellig worden.
De festivals waar House the 90s staat hebben altijd mooi weer gehad en ook deze keer lijkt het er op dat het mooie weer ons niet in de steek laat.

De vrijdag zullen wij met onze DJ's zorgen voor een "muzikaal" feest der herkenning.