Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers host afterparty zomercarnaval in Club Vie

gepubliceerd door , op
Aankomende zaterdag 30 juli zullen de straten van Rotterdam even worden omgetoverd tot het bruisende Rio de Janeiro. Latin Lovers is hierbij natuurlijk aanwezig met haar wekelijkse succesvolle clubnight en dan in de vorm van een geweldige afterparty! Het jaarlijkse Zomercarnaval in Rotterdam zal deze dag door vele mensen uitbundig worden gevierd en vanaf 22.00uur staan de deuren van dan ook open voor iedereen die niet kan stoppen met dansen op de ritmische samba's! Met een verrassende dj van formaat en de vaste residents in een secret line-up, fantastisch decor in de sferen van Brazilie, sexy carnval entertainment en nog veel meer verrassingen...!

Alle trommels die in Rotterdam aanwezig zijn op de deze dag komen terug op deze afterparty van Latin Lovers in Club Vie. Nederland zit dan in hartje zomer en dat is natuurlijk voor Latin Lovers dé perfecte tijd van het jaar. Zet hem dus snel in je agenda of schrijf het op je voorhoofd, deze editie gaat Latin Lovers het Zomercarnaval een nieuwe dimensie geven tijdens de afterparty! Uiteraard gaat Latin Lovers voor deze unieke happening niet verklappen wie er in de bamboehut staan. De Organisati houdt ook dit keer de kaken weer stokstijf op elkaar, maar kunnen wel verklappen dat het een top dj van formaat is! Na het Zomercarnaval staan dus de ijskoude cocktails voor je klaar in Club Vie. Waan je even in Rio de Janeiro en geniet van de heerlijkste latin beats op je slippers, je nieuwe jurkje of je stoere nieuwe outfit.

Na een jaar nog steeds een begrip in Rotterdam en omstreken...hét openingsmoment! Heb je het al gezien? Krijg jij er ook iedere keer weer spontaan de positieve rillingen van? Club Vie en Latin Lovers zorgen tijdens de Afterparty van het Zomercarnaval voor een complete beleving en dat allemaal speciaal voor jou!

Zorg ook zeker dat je Latin Lovers via alle social media in de gaten houdt, want iedere week is er wel weer iets speciaals aan de hand. Zeker omtrent het Zomercarnaval! Misschien maakt het Latin Lovers Team wat tipjes van de sluier bekend, volg Latin Lovers daarom via Twitter en Twitter en wie weet lekt er iets uit...?

Dine & Dance arrangement na Zomercarnaval
Honger na het Zomercarnaval? Maak kennis met de keuken van het Vie Café en maak keuze uit een divers 3 gangen menu. Een menu bestaand uit invloeden van de Amerikaanse, Japanse, Mexicaanse en Italiaanse keuken. Voor maar 19,50 euro eet je een heerlijk diner en ben je kosteloos bezoeker van de Afterparty. Niet verkeerd toch? Het Vie Café is geopend vanaf 19.00uur en laat even weten of je met mooi weer buiten wilt zitten, dit regelen ze voor je! Reserveren is gewenst, kijk voor meer informatie op www.viecafé.com

Ladytickets
Ook voor de Zomercarnaval Afterparty zijn er natuurlijk weer Ladytickets beschikbaar. De Ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Ze zijn exclusief te bestellen via clubvie.com en kosten 15 euro per stuk. Er zijn maar 100 ladytickets verkrijgbaar voor de Afterparty dus wees er snel bij!

Pre-sale tickets
Normale kaarten zijn uiteraard ook te koop in de voorverkoop voor 10 euro. Je kunt je kaartje bestellen via www.clubvie.com