Partyflock
 

KISS
Keep It Sexy & Sophisticated

gepubliceerd door , op
KISS
18 juli 2011
FeestKISS · Keep It Sexy & Sophisticated
Datumzaterdag 17 september 2011
WinactieKISS actiegesloten
LocatieThe Sand
Tickets
KISS is er klaar voor, dus zet je nu alvast schrap. Voor de vroege beslissers onder ons zijn er namelijk tot 31 juli 250 early bird tickets verkrijgbaar, welke slechts €5 kosten! Daarna kun je voor € 17,50 een regulier ticket bemachtigen, via kissmusic.nl, Seetickets.nl of bij één van de Free Record Shops.

KISS: 'Keep It Sexy & Sophisticated
Keep It Sexy & Sophisticated. De prachtige damesbenen zijn inmiddels niet meer weg te denken als beeldmerk en KISS blijkt met haar magische invloed op de dancescene onuitwisbaar. Dames, die met hoge hakken en gladde benen het hoofd van het mannelijk geslacht op hol doen brengen. Roodgetuite lippen om zijn hartslag op te voeren. Gladgestreken manen, gekrulde wimpers en een strak jurkje zodat hij aan niemand anders meer kan denken. Sophisticated, dat zeker. KISS: only real men will be challenged.

De eerste stappen zijn gezet. Sterker nog; het eenjarig bestaan werd op 2 april 2011 luidkeels en met open armen in ontvangst genomen. Van Bloomingdale Beach tot aan The The Sand in Amsterdam; het publiek heeft zich vertrouwd gemaakt met de royale ingrediënten van KISS en de organisatie waant zich trots dat het concept keer op keer compleet uitverkoopt. Door de vrouw op haar welverdiende troon te plaatsen, is Royal Concepts vastberaden om ook tijdens de nieuwe KISS editie op zaterdag 17 september 2011 jouw experience naar een classy niveau te tillen. Met alle genotfacetten van dien.



Sexy & Sophisticated
KISS doet jouw beleving eer aan in The The Sand te Amsterdam. Stel je verwachtingspatroon hoog in en bereid je nu alvast mentaal voor op bijzonderheden van de hoogste plank. Zo zullen de heerlijke Royal Candygirls jou laten meegenieten van allerlei KISS lekkernijen, terwijl je de adem laat benemen tijdens een spectaculaire lasershow en unieke led walls. Met diverse fotografen om te avond digitaal vast te leggen, staan ook de mooiste KISS danseressen klaar om de show compleet te maken.

Kiss line up
De kenners weten het allang; KISS onderscheidt zich door een volwassen sound te representeren, waarbij hoogstaande artiesten jou per set meenemen op een muzikale reis. Uplifting quality house; KISS weet er raad mee en dit laat de dansvloer dan ook niet ongemoeid! Voor de editie op 17 september staan in willekeurige volgorde voor jou klaar:
Om te beginnen zal ROOG de kwaliteit als Housequaker als geen ander weten te waarborgen. Hardsoul en zoveel meer; KISS is er klaar voor! Gregor Salto zal daarnaast eigenhandig zorgen voor een propvolle dansvloer, waarbij zijn originele platenkeus zelfs de meest verlegen muurbloempjes tot heupswingende latino dansers doet transformeren.

De alom bekende live act van Shermanology hoort tevens helemaal thuis in deze grootse programmering en de muzikale familieleden weten de verhaallijn van hun set op eigenzinnige wijze te vertalen. Het andere veelbesproken duo Brothers in the Booth weet opnieuw te tonen een ware aanvulling op KISS te zijn. Hun karakteristieke set zorgt voor een rap groeiende fanbase en ook vanavond nemen ze je mee op een muzikale reis. Ook Lucien Foort spreidt tijdens KISS zijn mixbehendige vleugels en laat hij jou hier als housefanaat onverbiddelijk op meedeinen. Eigen producties, in de mix met onstuimige beats die je naar meer zal doen laten snakken. Tot slot krijgt welbekend talent Michael Mendoza jou op zijn muzikale manier in extase, waarmee MC Roga deze programmering opzwepend, fanatiek en vooral compleet maakt. Will you KISS on the dance floor?

So, let's KISS! (Keep It Sexy & Sophisticated)