Partyflock
 
­ Nederland

Tobi Neumann en Melon herenigd in Robert Johnson, Trouw en op festival

gepubliceerd door , op
Wanneer de drijvende kracht achter de Berlijnse house scene (Tobi Neumann) en die van de Nederlandse (Melon) samen op één avond de dienst uitmaken, is het niet moeilijk te bedenken hoe dat eruit komt te zien. Op zaterdag 23 juli staan beide heren na bijna twee jaar weer samen in Trouw en deze hereniging belooft er eentje voor in de boeken te worden. Deze keer hebben zij Woodstock 69's resident Daan Donk er ook bij gehaald om zo nog wat extra zon in de tent brengen.

Waar Melon zijn sets vaak een mix van deep house en soulvolle house zijn, mixt Tobi Neumann graag wat electro en minimal door zijn met house overgoten sets heen. Combineer deze twee artiesten, die ook nog eens bevriend zijn, en je hebt een avond vol platen die je verwachtingen overstijgen. Over de mix kwaliteiten van beide heren hoeft geen lang verhaal te worden afgestoken, die zijn net zo uitgekiend als hun platenkeuze.

Toen Cocoon resident Tobi Neumann eind vorige eeuw Sven Väth leerde kennen, ging het 'dj balletje' pas echt rollen. Tijdens de millennium wisseling waren de heren met gehele entourage in Thailand, waar Neumann de hele groep voor middernacht al dansend op de tafels kreeg. De toon moet hier gezet zijn, want in de afgelopen 11 jaar heeft Neumann de hele wereld rond getoerd en ziet zijn schema er nog steeds uit om jaloers van te worden.

De twee heren staan in het betreffende weekend niet alleen in Trouw samen te draaien. Vanaf vrijdag de 22ste headlinen beide heren drie dagen lang twee van 's werelds bekendste clubs en een festival. Op de vrijdag staan zij samen in de beroemde en beruchte Robert Johnson net buiten Frankfurt. De volgende dag trekt de house Karavaan naar Amsterdam om dus Trouw aan te doen. De aftopper zal zondag weer in Duitsland zijn op het Summer Sundaze festival waar de derde vriend Sascha Dive het duo zal vergezellen.