Partyflock
 
­ Nederland

Timetable en final info City of Dance Middelburg

gepubliceerd door , op
De countdown is officieel begonnen. Nog een weekje en dan is het weer zover. De elfde editie City of Dance is ready for take off. De podia beginnen hun vormen aan te nemen en zitten vol verrassingen voor het festivalpubliek. Het bier en de wijn staan koud, de lasers zijn armed and ready en de speakers stapelen zich op. City of Dance belooft weer een prachtfestival te worden.

Maar voordat het zover is, is het natuurlijk fijn om meer informatie te ontvangen betreffende het festival. De timetable is te vinden verderop in dit bericht. Tevens bevat dit nieuwsbericht nog wat praktische informatie over het festival, het vervoer, de faciliteiten en overige zaken. Maar, voordat je die informatie gaat lezen, hieronder dan eerst de informatie waar velen al lang op zitten te wachten:

Bij elk voorverkooppunt vliegen op dit moment de tickets voor City of Dance de deur uit. Mocht je nog geen tickets hebben, maar zaterdag hét zomerfestival van het jaar niet willen missen, bestel ze dan nu op .

Tickets
Er zijn op dit moment nog tickets te verkrijgen voor de City of Dance. Tickets zijn veilig, makkelijk en snel te bestellen via de webshop op [url]www.seetickets.nl
of via een van de lokale verkooppunten. Deze staan tevens vermeld op de website. Tickets voor zaterdag 23 juli kosten 22.00 euro (ex. fee) Check de website voor meer informatie hierover.

Foodcourt & Lounge
Dit jaar wordt begonnen met een foodcourt! Er zijn zelfgebakken pizza's en andere Italiaanse gerechten, geheel bereid volgens een eeuwenoude traditie, er is tapas van Zanzi-Bar, Subway met hun wereldberoemde broodjes en natuurlijk mogen de frietjes en de zomerse cocktailbar ook niet ontbreken. Dit alles staat garant voor heerlijk genieten, onder muzikale begeleiding van een nieuwe generatie house-artiesten, die het geheel completeren.

Bereikbaarheid
Met de auto
Er is voldoende parkeergelegenheid nabij het evenemententerrein. Check voor meer informatie de parkeerkaart op www.you-dance.nl Er zullen borden langs de toegangswegen geplaatst worden om alles duidelijk aan te geven. De parkeergarages zijn de gehele nacht open en zijn gratis!

Openbaar vervoer
Via de website NS.nl kan je gemakkelijk kijken hoe je met het openbaar vervoer City of Dance kan bereiken.

Fiets
Er zijn voldoende fietsenstallingen aanwezig. Fietsers kunnen hun fiets voor de hoofdingang stallen in daarvoor gereserveerde stallingen.

Huisregels
Even een kleine opsomming van dingen die de organisatie niet wil zien: drugs, racistische uitingen, wapens, eigen drank en eten.Er zal een complete lijst hangen bij de hoofdingang met de huisregels. Dit zijn gewoon de standaardhuisregels die je bij ieder festival tegenkomt, so you know the deal.

Parfum, deo en overige spullen
Spuitbussen onder druk (zoals deodorant bussen) en andere objecten met een spuitsysteem (zoals parfumflesjes) mogen vanwege veiligheidsredenen het terrein niet op. In het geval van medicijnen moet je de bijsluiter of een doktersvoorschrift kunnen overhandigen.

Drugs
De organisatie moet zich conformeren aan het lokale beleid en dat is streng. Zowel soft- als hard drugs zijn op het festivalterrein verboden. Bij de toegang zal iedereen gefouilleerd worden. Er geldt een zero tolerance beleid.

Timetable
Zanzi stage
16.00 Eric van Kleef
17.00 R3HAB
18.00 D-Rashid
19.00 Real El Canario ft Kubik
20.00 Vato Gonzalez & MC Tjen
22.15 Billy the Klit
23.30 The Partysquad

Casino Club
17.00 Brumo
18.00 B-Front
19.00 Crypsis
20.00 Deepack
21.00 Reza vs Human Resource
22.00 Noize Suppressor
22.45 Partyraiser
MC Apster

Dreamforrest
18.00 Going Dutch
19.25 De Hobbyisten
20.45 Grand Pa Nick Sessie band & Ronald Molendijk
21.30 Tom Gosa

Markt
12.30 Dash / Cloud Nine / Joelle
13.30 Tom Gosa / Sander
14.15 Eric van Kleef
16.45 Schoolplein
16.45 BIGGI / Joelle

8 opmerkingen

Zoooo Deepack sluit af voor de Hardstyle... Als het geluid goed is ga iedereen compleet uit ze plaat :yes:
Uitspraak van Q Mike op donderdag 14 juli 2011 om 12:01:
Zoooo Deepack sluit af voor de Hardstyle... Als het geluid goed is ga iedereen compleet uit ze plaat


Als ze net zo draaien op Defqon wel ja :D
laatste aanpassing
Hoe kunnen ze deze 2 podiums nou in godsnaam neerzetten op zo'n klein plein als hof van tange???

Wordt eigenlijk pas interessant rond 21:00 uur!!!

Reza vs Human Resource

Hell yeah!!

En daarna Noize Suppressor en daarna......

DJ Partyraisert!!!! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :cheer:
Uitspraak van Robbery op donderdag 14 juli 2011 om 18:50:
Hoe kunnen ze deze 2 podiums nou in godsnaam neerzetten op zo'n klein plein als hof van tange???


Niet zeuren joh! Thuisfeestje! :D

Geen BOB nodig, kan je lekker op de fiets! Alhoewel, of dat dan weer verstandig is... ;P
tom gosa :)
zin in dit word een ezellige dag en hopen op lekker weer