Partyflock
 
­ Nederland

Hey! met Matthias Tanzmann

gepubliceerd door , op
Hey!
13 april 2011
Na strandedities met Paco Osuna, Martin Buttrich & tINI, Olene Kadar, Wouter de Moor en meer staat nu het volgende hoogtepunt van de zomer op het programma; Matthias Tanzmann bij de Karavaan.

Matthias Tanzmann is het gezicht van het Duitse Moonharbour label. De uit Leipzig afkomstige Matthias Tanzmann is naast dj ook een enorm gewaardeerd producer met top releases op voornamelijk zijn eigen Moon Harbour label. Echt bekend is Matthias Tanzmann voor velen door zijn jarenlange residentie op de Circo Loco avonden in de DC10 in Ibiza. Iets wat veel zegt over de dansbaarheid van de Duitser zijn muziek, stilstaan is bijna onmogelijk.

Voor 'gastheer' Michel de Hey is het belangrijk om langer te kunnen draaien op zijn eigen avonden, iets wat dan ook bijna altijd lukt. Deze editie zal hij ook minimaal vier uur achter de draaitafels te vinden zijn, misschien nog wel wat langer! Verwacht een avond vol goede muziek en niemand zal teleurgesteld worden. Jullie kunnen er van uit gaan dat bij erg goed weer de Karavaan eerder haar deuren zal openen en Hey! dus ook eerder zal beginnen. Hou hiervoor de website www.micheldehey.com in de gaten!

Door de nieuwe belastingregels moeten helaas de kaartprijs voor de Hey! avonden op het strand ook omhoog. Hey & vooral Michel baalt hier flink van, er is echter niks aan te doen. Met de jaarlijks oplopende kosten voor (buitenlandse) artiesten, goed geluid en dergelijke werd de marge te klein. Ter compensatie hiervan is met de Karavaan & Bavaria afgesproken dat voor elke bezoeker het eerste biertje gratis zal zijn.

Weer of geen weer, de Karavaan is klaar voor de volgende Hey! avond. Hey! ook. En ook met slechter weer is het prima vertoeven bij de Karavaan. Zoals jullie gewend zijn zal er een grote tent naast de Karavaan geplaatst worden, zodat iedereen spatvrij de hele nacht door kan dansen J.
Kaarten zijn te verkrijgen via micheldehey.timoco.eu en kosten 14,- ex fee in de voorverkoop.

Timetable
21.00 – 01.00 Michel de Hey
01.00 – 03.00 Matthias Tanzmann
03.00 – 04.00 ?

De volgende Hey! avond bij Woodstock staat op het programma voor zondag 24 juli.

2 opmerkingen

Nee die zit dan in Spanje!