Partyflock
 

Vitamine H
De ultieme dosis oldschool en hardcore op vrijdag 15 juli

gepubliceerd door , op
De gemeente Alblasserdam is bekend om zijn molens in Kinderdijk, de paardenmarkt, het Havenfestival en vele zeer mooie kerkgebouwen. Vrijdag 15 juli gaat hier verandering in komen, op deze dag vindt dan de eerste editie van Vitamine H plaats. In de kantine van Sport Centrum Blokweer kan je de beste manier van lichaamsbeweging krijgen. De partygangers krijgen een gezonde dosis beats gevuld met voedingsstoffen als oldschool houseklassiekers en (oude) hardcore.

De werkzame bestanddelen worden toegediend op de volgende tijden:
21:00 - 22:00 Confusion + Hesitate + Pesshur
22:00 - 23:00 Xytec vs versterkende verrassingselement
23:00 - 23:45 Dazzler
23:45 - 01:15 Ruffneck vs Lyrix
01:15 - 02:00 Vexer

Vitamine H kiest voor een opbouwende training
De heren uit Zuidland bouwen op met de schijven uit het verleden, de verrassings-vitamine neemt samen met Xytec de hardcore-dosering van 2000 tot en met 2005 met zich mee, Dazzler laat je freestylend over de vloer stuiteren (volgens oud Gorichems-recept) en Vexer zorgt er voor dat je laatste zweet druppels uitgeperst worden op uptempo early hardcore (en misschien harder).

Om 23:45 wilt Vitamine H de hartslag laten verhogen met een 1,5 uur intensief durende work-out.
Locale helden Ruffneck en Lyrix nemen je mee naar de dagen dat je gewoonweg een artcore-soldier werd, je een kruis over je gezicht schminkte en uitschreeuwde dat je een Juggernaut bent. Ruffneck en Lyrix hebben geen nadere uitleg nodig met hun geschiedenis op Gangsta Audiovisuals, Enzyme en uiteraard Ruffneck Records. Bereid je voor op vitamine trip die laat zien dat Alblasserdam meer te bieden heeft als molens!

De versterkende bestanddelen zijn MC West & MC E-tax.
MC's die weten wanneer zij moeten spreken en/of moeten zwijgen.

Wat?
Vitamine H vindt plaats in de kantine van Sport Centrum Blokweer.
Een intieme locatie waar de organisatie zelf licht en geluid plaats. De organisatie achter Vitamine H bestaat uit liefhebbers die niet de behoefte hebben om in een Ferrari te rijden. Op Vitamine H wordt zo groots mogelijk uitgepakt voor een zo'n laag mogelijke entree prijs. De kosten van een dosis Vitamine H bedragen maar 8 Euro per persoon.

Waar?
Sport Centrum Blokweer is makkelijk te bereiken met de auto en beschikt over voldoende gratis parkeerplekken voor de deur. De locale Alblasserdammer, regiogenoten uit Drechtsteden en andere sportievelingen kunnen ook gebruik maken van de fietsenrekken voor de deur.

Wil je zelf liever gereden worden? Lekker drinken? Veilig thuiskomen?
Dan kan opgehaald en thuis gebracht worden door de heren van Dance-Festival Bus!
Voor info en reservering(en) verwijst de Vitamine H-crew je door naar dance-festivalbus@live.nl

Sociale advies
Volg de organisatie op Facebook, Hyves, Partyflock & Last.FM. Op bovenstaande manieren vinden jullie het laatste nieuws en na afloop de foto's/opnamens/etc.

6 opmerkingen

 
:bounce: Zekersssss!!!! :cheer:
Artiest Vexer
Een gezonde dosis hardcore!
Hopen dat ik optijd klaar ben met werk, dan kom ik ook nog effe
Confusion:D