Partyflock
 
­ Nederland

Hardstyle meets electro en dubstep op Electroshock Festival

gepubliceerd door , op
Na een geslaagd festival vorig jaar en een erg succesvolle indooreditie is het wederom tijd om de nieuwe editie van Electroshock Festival aan te kondigen. Het dorpje Meerlo in Noord-Limburg is zoals altijd de thuisbasis van Electroshock. Het festival bestaat uit twee area's. In de indoorarea zullen de Electro en Dubstep artiesten te bewonderen zijn en de outdoorarea zal in het teken staan van keiharde Hardstyle. Deze combi van muziekstijlen is uniek, maar heeft vorig jaar bewezen goed samen te gaan.

Outdoor: Hardstyle
Vorig jaar werd deze area geprezen voor het uitmuntende harde en zuivere geluid en dat zal dit jaar niet minder zijn! De dag zal om 16:00 gestart worden door regionaal talent. Ook talent Ryfle zal van de partij zijn om het publiek te voorzien van heerlijke sounds. Electroshock zou niet compleet zijn zonder grote namen. Daarom komen Ran-D en Digital Punk ieder een set neerzetten van anderhalf uur. Ran-D staat tegenwoordig op alle grote hardstylefestivals en heeft eigenlijk geen toelichting nodig. Hij draait technisch erg sterk, hard en heeft een kenmerkende energieke sound. Digital Punk windt er ook geen doekjes om. Zijn nieuwe album 'Escape From Reality' bewijst wat hij eigenlijk al bewezen had: Digital Punk staat garant voor snoeiharde hardstyle gecombineerd met heerlijke melodiën. De avond zal afgesloten worden door regionaal talent.

Indoor: Electro en Dubstep
Hoewel vorig jaar Electro erg geliefd was, is er toch voor gekozen om ook Dubstep te representeren in deze area. Deze stijlen passen goed bij elkaar en zorgen toch voor wat extra variatie binnen de area. Guerilla Speakerz staan bekend om hun energieke act met knallende Electro. TB6K hebben dit jaar de eer gehad om op te treden in de Magenta area van Defqon.1 Festival. Daarnaast zijn ze resident van het dubstepfeest 50Hurtz @ Klinch, welke erg succesvol is in de Melkweg te Amsterdam. Ook bij deze mannen gaat er hard aan toe en draaien erg stevige Dubstep. De avond zal in deze area afgesloten worden door talent Thirteen. Deze jonge gast is in regio al erg bekend en draait dubstep op zijn hardst. Hij heeft ervaring met het afsluiten van feestjes en draait technisch zeer sterk, zoals ook te horen is in zijn promomixen.

Concluderend valt toch zeker te zeggen dat dit feestje zijn entree van slechts €10,- meer dan waard zal zijn. De Electro/Dubstep area zal dit jaar wat meer aandacht krijgen dan vorig jaar. Zo komt er extra geluid en betere aankleding. Desalniettemin zal er ook weer alles aan gedaan worden om de Hardstyle area wederom spectaculair te maken!

Woon je te ver weg, of heb je gewoon geen zin om te fietsen? Bij voldoende aanmeldingen rijden er bussen. Kijk voor dit en andere informatie op www.electro-shock.nl

6 opmerkingen

Artiest Regnum
Ook talent Ryfle zal


Lolwut, talent?!


;)
laatste aanpassing