Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe hosting B.I.T.C.H. is een feit
VIP op internet uitverkocht

gepubliceerd door , op
B.I.T.C.H is in negen jaar tijd toch het grootste en, voor velen, het leukste fetisjfeest van Europa geworden. En dat is niet voor niets. Door de goede prijs-kwaliteitverhouding en de innovatie van elke keer een nog betere B.I.T.C.H party komen nu de mensen vanuit heel Nederland en ver daarbuiten naar Zaandam voor dit stoute feestje.

Daarbij is de Hemkade toch ook nog steeds de nummer één locatie voor fetisjfeesten. Door de vele mysterieuze zalen en gangetjes beland je al snel in een spannend sfeertje. Ook heeft de organisatie elk jaar weer een heleboel nieuwe attracties en andere leuke dingen. Blijven vernieuwen met een jonge geest en de wil om te vernieuwen, maak je een concept als B.I.T.C.H de nummer één van Nederland. Het is dan ook niet vreemd dat nu al, drie maanden voor het feest, de VIP tickets online al zijn uitverkocht. Wil jij nog een VIP ticket halen? Koop deze dan bij een van de bekende fetisjwinkels. Klik hier voor een winkel bij jou in de buurt!

Wat kun je allemaal verwachten van B.I.T.C.H 2011? Sowieso zijn er een aantal positieve veranderingen omtrent de locatie. Er is een airco binnen en er wordt bij een vol huis weer een megagrote tent bijgebouwd (500m2) aan de zijkant van de Hemkade.Ook de entree verloopt veel beter door een kleine verandering en de kluisjes zijn er niet alleen meer, maar er komt ook nog een extra grote tent bij die zorgt dat het daar ook soepel loopt.

Binnen zullen er weer shows uit Nederland maar ook veel uit het buitenland komen. De achterste zaal zal dit keer omgetoverd worden door The Clinic. Dat deze zaal de vorige editie echt op zijn kop stond zal niemand ontgaan zijn. En dit keer zal The Clinic nog meer uitpakken. "Slaves for Passion" host de zaal binnen rechts en eigenlijk hoeft de organisatie niet veel meer te zeggen. Deze zaal is al af en tot het eind toe vol. Mensen willen aan het einde gewoon niet weg. De muziek is top en sfeer mega.

Als nieuwe hostings heeft de organisatie dit keer Kinky On the Beach die bekend staat in partyland als een van de gezelligste kinky feesten. Deze organisatie zal binnen een zaal hosten met alle toeters en bellen om het jullie naar de zin te maken. De organisatie verklapt nog niet alles, want dan is het geen verrassing meer.

Als extra hosting komt er een organisatie die bekend is in de gay scene. Zij zullen in overleg met de BITCH organisatie een soort gay café creëren om voor gay mannen en vrouwen het aangenaam te maken. Als hetero stel is het altijd leuk om hier langs te gaan om de sfeer te proeven. De VIP wordt weer gehost door SDC.com en de mooie lieve hostesses zullen jou verwennen met ijsjes, snoep, fruit, oesters, sushi en andere lekker hapjes.

Dan komen er nog fotoshootstands, massagemeiden, confettikanonnen, lasers, vlammen, de beste dj's en hele mooie shows uit binnen en buitenland. Op deze avond kun jij erbij zijn door bij Paylogic, Easyticket of See Dance te bestellen. VIP kun je kopen bij de bekende fetisjwinkels. Wacht niet te lang want ook die gaan snel. Voor meer informatie kijk je op www.crazyland.org.

20 opmerkingen

moet niet gekker worden :p
Ik zeg VET.... :-)
 
Wat is dit dan weer van stemming makerij.
Krijg bericht VIP op internet UITVERKOCHT.

Kan bij See-Tickets, Easyticket en Paylogic nog zoveel VIP kaarten bestellen als je wil:):)
 
Artiest Renji
Dikker dan DIK!!!!

:D
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 1 juli 2011 om 08:59:
Wat is dit dan weer van stemming makerij.
Krijg bericht VIP op internet UITVERKOCHT.

Kan bij See-Tickets, Easyticket en Paylogic nog zoveel VIP kaarten bestellen als je


Jij misschien maar ik niet :( balen...Dus denk dat je een bril moet kopen
 
Uitspraak van {R}ebecca op vrijdag 1 juli 2011 om 12:26:
Jij misschien maar ik niet :( balen...Dus denk dat je een bril moet kopen


Vanochtend nog 8 VIP kaarten voor mijn vriendjes gekocht.:):)
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 1 juli 2011 om 16:44:
Uitspraak van {R}ebecca op vrijdag 1 juli 2011 om 12:26:
Jij misschien maar ik niet balen...Dus denk dat je een bril moet kopen

Vanochtend nog 8 VIP kaarten voor mijn vriendjes gekocht.


klopt gisteravond een mail gestuurd naar de See ticket, Paylogic etc. Die verwerken dat pas in een dag. heeft de ene net mazzel gehad. maar er liggen bij de fetish winkels nog wel vip kaarten! :)
Antwerpen was al heel leuk. Nu de Nederlandse Bitch eens proberen. Can't wait! :-)
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
Ja hoor feest der feesten komt er weer aan.
Hier moet ik bij zijn.
Ja Ja wij zijn erbij !! area 4 zal in het teken staan van Kinky On The Beach,

met de beste Trance Dj's.. WIj zijn er heel blij mee,

Yvonne xxxx
 
Artiest House
Op zeker weer de bom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Al weer heel veel zin in!! Was het maar al 1 oktober :bounce::bounce:
2bseen.nl staat wel op de flyer als voorverkoopadres maar er is in het overzichtje bij dit nieuwsbericht iets mis gegaan denk ik. We hebben nog gewone kaarten en ook nog enkele viptickets.
de viptickets zijn inmiddels uitverkocht maar voor een gewoon kaartje kun je nog bij ons terecht
Wasteland ben ik nu een aantal keer geweest en vond dat heeel vet! Is B.I.T.C.H. vergelijkbaar, qua publiek, shows, sfeer etc? Of is het minder 'extreem'?