Partyflock
 

Passie met een 3 uur set van Leroy Styles

gepubliceerd door , op
Passie
9 juni 2011
FeestPassie · on the beach
Datumzondag 10 juli 2011
WinactiePassie actiegesloten
LocatieBarefoot
Dames en heren de volgende Passie on the Beach zal op zondag 10 juli 2011 plaatsvinden. De kick-off van het strandseizoen in het Pinksterweekend was wederom een groot succes. Met een uitverkochte strandtent en een geweldige sfeer trekt Passie de goede lijn van 2010 door naar het volgende level. Zijn jullie allemaal klaar voor de volgende editie?

De house area zal op 10 juli gevuld worden met een mooie lijst dj's. Leroy Styles zal speciaal voor deze editie van Passie een 3 uur durende set draaien. De onbetwiste resident van dit feest zal je op reis nemen door de wondere wereld van mister Styles. Hou je oren open want de productie machine van Leroy draait overuren. Sinds kort heeft hij een studio in de Creative Factory van de Maassilo. Deze plek zorgt voor veel inspiratie en fonkelnieuwe tracks. Naast Leroy staan Stefan Vilijn, Miss Sugaware, Vaiks L, [artist=56227]{Artiest met ID 56227 bestaat niet!}, Undercontrol, Delivio Reavon, Aaron Gill, Andrei Russo en MC Crown in de line-up. Bekende namen die samen een geoliede machine vormen. Miss Sugaware komt voor het eerst langs bij Passie. Deze dame uit de Essential Artists stal is niet alleen een mooie verschijning achter de decks, ze kan nog draaien ook!

De urban area kent ook een nieuweling: Diamondspin! Daarnaast mogen Superior, Dyna, FLAVA en DJ Slick uiteraard niet ontbreken. Stuk voor stuk namen die precies weten wat de echte urbanliefhebbers willen: dansen, losgaan en genieten van een ultieme mix van classics, r&b en eclectic. En vrouwen houden ook van urban. Speciaal voor alle ladies, dames, vrouwen, meisjes… de eerste 100 mogen GRATIS naar binnen. Dus ladies, kom vroeg richting Scheveningen. Passie word mede mogelijk gemaakt door Radio Decibel en Lux Sunglasses. Luister naar www.decibel.nl voor alle updates en acties rondom Passie. Lux Sunglasses heeft merkzonnebrillen voor top prijzen. Heb jij al een mooie bril voor de zomer? Doe inspiratie op via www.luxsunglasses.nl en koop je bril voor een zeer scherpe prijs.

Let op: de minimale leeftijd van Passie is 21 jaar. Caps zijn niet toegestaan en de organisatie heeft het recht om je te weigeren. Kleed je stijlvol en zorg dat je er lekker fris en zomers komt feesten. Kaarten zijn in de voorverkoop (17,50 euro ex fee) te verkrijgen bij alle Free Record Shops en op TheRealWorldEvent website www.the-real-world.nl. De deuren van Barefoot openen om 16:00. Het Zwarte Pad is het bekendste uitgaansgedeelte van Scheveningen en in de buurt kan je gemakkelijk parkeren. Meer informatie over Barefoot kan je vinden op www.noorderstrand.tv.

Belangrijk! Passie was tot dusver altijd uitverkocht bij BC Barefoot. Koop je tickets in de voorverkoop om teleurstellingen te voorkomen.