Partyflock
 
­ Nederland

VIP
The kickoff

anoniem gepubliceerd op
Op 12 juni vindt er een evenement plaats die je niet mag missen! Deze spetterende kickoff op eerste pinksterdag belooft nu al een succesnummer te worden. Door het unieke concept hoopt de organisatie met mooie vernieuwende creaties te komen. Met name het kleinschalige (maximaal 200 personen), de dresscode van het feest (ladies in red, men in black) zal een grote bijdrage zijn voor de sfeer op die avond!

VIP the kickoff zal gehouden worden in The Spot te Bussum. De juiste locatie om iedereen op zijn gemak te laten voelen! The spot is zeer gemakkelijk bereikbaar vanaf de A1 en met een ruime parkeerplaats voor de deur van alle gemakken voorzien!

Wat kan je beter doen met Pinksteren dan je heerlijk laten meevoeren door de beats van de top dj's, te genieten van alle luxe lekkernijen en van de mooie acts. Deze worden tijdens deze bijzondere kickoff verzorgd door SElected Seducers! In de loop van de week zal de time – table bekend gemaakt worden.

De avond is alleen toegankelijk voor stellen en single vrouwen. Een sensueel, licht erotisch feest, zoals velen gewend zijn maar met een bijzonder karakter! De organisatie heeft alles uit de kast getrokken om er een avond van te maken, waarover je het nog lang zult hebben. Het feest heeft een zeer laagdrempelig karakter waar iedereen zich thuis zal voelen.

The kickoff gaat knallen! Met nog ruim een week te gaan breekt nu de laatste mogelijkheid aan om te zorgen dat je erbij bent! Voor degenen die van ver komen heeft de organisatie de mogelijkheid om bij het bestellen van de tickets meteen een overnachting te boeken. Hier vind je ook het nummer om je aan te melden voor de shuttle service die je van en naar het hotel brengt.

Voor meer info, kijk bij VIP the kickoff of ga naar www.senseuall.nl