Partyflock
 

Earthquake
Ignored and provoked

gepubliceerd door , op
Earthquake
30 mei 2011
FeestEarthquake · The indoor hardcore festival
Datumzaterdag 27 augustus 2011
LocatieEvent Center
Speaking...but not heard...
Talking...but misunderstood...
Explaining...getting returned by disbelief...
Feeling powerless... screaming...been seen as an idiot...
Becoming speechless... judged to be a liar...
My revenge will come...just accept it...


Het muziekfestival Earthquake dat een groot deel van de hardere house stijlen vertegenwoordigd heeft in Duitsland al een hele reis gemaakt, vanaf 2006 zijn steden als Köln, Duisburg, Oberhausen en Bochum aangedaan. Velen hebben het Earthquake festival op 29-08-2009 in Oberhausen nog vet in hun geheugen staan! Een in & outdoor event om niet snel te vergeten. In 2010 werd er nog een indoor editie aan het rijtje toegevoegd in een andere beruchte en historische locatie in Bochum welke inmiddels van eigenaar gewisseld is.

In 2011 zal het opnieuw gaan rammelen in Bochum. Deze keer is de ultieme locatie gevonden waar het concept de komende jaren een thuisbasis zal krijgen. Het voormalig Tarm Centre aan de Rombacher Hütte 6-10 in Bochum zal de organisatie exclusief voor de hardcore & techno liefhebbers omtoveren tot een van de meest geschikte indoor hardcore locaties in Duitsland. Onlangs heeft er een grote verbouwing plaats gevonden en is er zelfs een groot stuk bij gebouwd aan de mainarea. Totaal 4400m2 aan partyruimte. Op zaterdag 27 augustus 2011 gaan de poorten open voor Earthquake – the indoor hardcore festival 2011.

Verdeeld over vier indoor areas en een outdoor (met zwembad) zal de internationale top uit de hardcore scene worden uitgenodigd. In een 12 uur (20.00 – 08.00) durende marathon zullen nagenoeg alle stijlen in de hardere house stijlen vertegenwoordigd zijn. Bekijk hier de pre trailer voor een korte impressie:



Chill out(door) area
De speciale outdoor area met zwembad zal fungeren als een unieke chill out waar op een relaxed en aangenaam geluidsniveau de 'History of House' gepresenteerd zal worden door o.a. een 5 uur non stop durende dj set van DJ Stanton (Rotterdam - Parkzicht). Er is waarschijnlijk niemand anders die dit muziek verhaal zo kan laten horen als deze man!
Ook biedt de organisatie de mogelijkheid aan bekende merken van DJ gear techniek, platenlabels, magazines, agencys en andere belanghebBenden in hardere house stijlen om hier aanwezig te zijn, zodat zij de nodige informatie kunnen verstrekken d.m.v. demo's en nieuwe producten. Er zijn nog enkele plaatsen te vergeven, bij interesse: stuur Uw aanvraag in een email naar info@u-h-m.com.
Deze vijfde area zal hierdoor meer een muzikaal en informatief karakter krijgen waar je gedurende de hele nacht terecht kan voor informatie of om te chillen, luisteren en kijken.

Line-up
  • The Value Of Human Life
  • 🇳🇱 hardcore
  • 🇳🇱 hardcore
  • 🇳🇱 techno, hardcore
  • 🇳🇱 hardcore
  • 🇳🇱 hardcore


Ticket informatie + early bird duoticket
De voorverkoop zal op 3 juni 2011 starten via de bekende kanalen in Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, Italië en de rest van Europa. Reguliere Tickets zullen €32,50 ex fee gaan kosten.
Koop je kaartje via de CTS/Eventim verkooppunten in heel Duitsland en via partytickets.de, alle FNAC verkooppunten en Free Record shops in België en in Nederland alle Free record shops en Primera winkels. Natuurlijk zullen nu ook weer bij de bekende vaste verkoopadressen originele tickets te verkrijgen zijn. Wil je snel, eenvoudig en tegen een voordelig tarief je ticket aanschaffen? Koop via www.u-h-m.com je E Ticket.

Early bird Duo tickets!
De organisatie geeft iedereen de mogelijkheid om tegen een speciaal tarief een duo ticket aan te schaffen. Tot 1 Juli 2011 kan je voor €55,- ex fee een Duo ticket aanschaffen. Dit ticket is geldig voor 2 personen. Je bespaart hier € 5,- per ticket + 1x boekingsfee en reserveringskosten. Let op: Je kan dit speciale ticket alleen exclusief via www.u-h-m.com of www.partytickets.de bestellen in de vorm van een E Ticket.

VIP Tickets (all In)
Er zijn ook een beperkt aantal VIP tickets te verkrijgen. Net als vorig jaar zul je met dit ticket onbeperkt drank en food kunnen nuttigen. Tevens ontvangt iedereen met dit ticket een poster en een CD met de release van de Earthquake EP. Deze keer zal de gehele 2e verdieping met balkon in de mainarea fungeren als VIP area. VIP tickets regulier kosten € 85,- ex fee en zijn alleen via de UHM ticketshop en via Partytickets.de als E Ticket te koop. Voor de Duitse gasten die zowel VIP willen als ook met Vrr/Vrs willen reizen geeft de organisatie het advies om eerst een normaal ticket incl Vrr/Vrs aan te schaffen via Eventim en daarna via de UHM ticketshop je ticket te upgraden (52,50 ex fee) naar VIP. Dit spaart ook nog aanzienlijke reserveringskosten. Deze upgrade is overigens voor iedereen mogelijk die reeds in het bezit is van een normaal ticket en later alsnog wil besluiten om VIP te gaan. Het is dan wel noodzakelijk dat je zowel je Eventim / normal ticket als je E Ticket (upgrade) kan tonen bij het betreden van het evenement.

Meer informatie, speciale acties en details zullen in de loop naar het evenement bekend worden gemaakt. Volg de laatste feiten rondom dit spektakel via de socialmedia: Facebook en Twitter of via www.earthquake-festival.eu en www.u-h-m.com.

19 opmerkingen

 
The Resistance
Aural Exciter
Dep Affect
Ophidian
Sandy Warez
Stormtrooper
The DJ Producer
The Outside Agency
Tymon
Viper XXL
Live: N-Vitral

Allemachies!:kwijl:

De main ziet er ook wel leuk uit:)
Artiest {SHOWLIST artist 40738, 60156}
Dep Affect
Ophidian
Sandy Warez
Stormtrooper
The DJ Producer
The Outside Agency
Tymon
Live: N-Vitral

:respect:
en weer.. TSS :/ heel leuk maar wordt overhyped..
Zwembad erbij. Ben benieuwd of er onderwatergabbersaurussen bestaan :) verder natuurlijk een geweldige line up zeg, wauw. was het maar vast 27 augustus zeg!
Uitspraak van 'Jelle op dinsdag 31 mei 2011 om 09:57:
en weer.. TSS :/ heel leuk maar wordt overhyped..

wat loop je nou te mauwe dan.. is toch vet?
 
Dep Affect.. toe maar:D
vooruit dan maar...

:cheer:
iemand die deze locatie kent?? wel zieke line-up :respect:
 
Artiest Da Hustla
Dik artwork weer!!
Artiest Crosswire
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 31 mei 2011 om 18:16:
Dik artwork weer!!

:D thnx!
Uitspraak van joost ruiter op dinsdag 31 mei 2011 om 12:17:
wat loop je nou te mauwe dan.. is toch vet?

Dat zei ik toch al?

Uitspraak van 'Jelle op dinsdag 31 mei 2011 om 09:57:
wordt overhyped..

Zo wordt het steeds minder vet..
Uitspraak van Rick [The Following] op dinsdag 31 mei 2011 om 00:30:
Kijk erna uit!

Waarvoor????? :o

Wat gebeurt er na Earthquake?? :o
laatste aanpassing
Uitspraak van :bounce:hcwous op woensdag 1 juni 2011 om 12:22:
ofniet

valt eigenlijk wel mee..