Partyflock
 

Nacht van Hengelo met live optreden van Audioknights

gepubliceerd door , op
Audioknights
Ze kwamen in 2009 rechtstreeks in de halve finale van de Grote Prijs en haalde zelfs ook gelijk de finale (derde bij publieksprijs) speelde vervolgens het jaar erop twaalf maal via de Popronde. Daarnaast traden ze op diverse festivals in Nederland en België als ook in poppodia als Paard, Atak, De Kelder e.v.a. Ze stonden tussen onbekende als bekende namen geprogrammeerd (o.a. Miss Montreal, Giovaniva, Stijn en Vive la Fête). Bas Bron is zelfs zo enthousiast over hun sound dat hij zich bezint om hun album te produceren.

Het is grofweg een mix van dance en pop met doel echte feel good music te brengen waar het publiek blij van wordt. Beiden heren waren de donkere harde electro/techno/rave van nu echt helemaal zat en wilden liefdesliedjes schrijven die zo catchy zijn dat ze blijven hangen en mogelijk radio hits worden. Ze gooiden het roer om en maken nu enkel nog popmuziek maar wel met een frisse look & feel en met gebruik van hun dance achtergrond. Met de uitstraling van Wham! en beïnvloed door bands als Daftpunk, Phoenix, Chromeo en artiesten als Michael Jackson, Paul McCartney, Queen maar ook een James Holden en de videogame music specialist Koji Kondo. De sound van Audioknights wordt dan ook wel eens omschreven als pop met raakvlakken van Owl City / Pet Shop Boys/ Jamiroquai. Hier alle liedjes die ze tot heden zelf hebben geschreven/gezongen en geproduceerd als ook live on stage performen.

Giel Beelen is al groot fan, zoals te zien in deze video's:
Decided
So long ago
Good times are coming
Myspace: Myspace

Dirtcaps
Het gaat hard met Dirtcaps. Dit jonge dj/producer duo gaat toch al een tijdje mee. Met gigs op onder andere Dance Valley, Toolroom Knights, Girslovedj's en de Tours met FAME=DUTCH afgelopen jaren, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Afgelopen weekend hebben ze nog Ferllini in Enschede op de kop gezet en momenteel wordt hun laatste release "Where's the Bomb" gechart en gedraaid door onder andere Tiësto, Laidback Luke, Dubfire en Sander Kleinenberg. Met nieuwe releases, bookingen op oa Loveland en Matrixx at the park in het verschiet en hun overvolle clubagenda zal het niet lang meer duren voordat iedereen deze mannen kent. Ook zijn zij verbonden aan Fame=Dutch wat er voor zorg draagt dat de mannen binnenkort ook in landen als Mexico, Dubai en Marokko te bewonderen zijn.
Voor meer info check: Myspace

Jesse Voorn
Jesse is geboren in 1975 in het zuiden van het land en groeide op met muziek. Zijn klassiek geschoolde ouders brachten hem het muziekvirus en hij nam piano lessen. In de vroege jaren 90 ontdekte hij de dance muziek en ging hij zich verdieping in andere stromingen waaronder rock, hiphop en natuurlijk de dance en house.
Hij heeft zich in de loop der jaren bewezen en is een veel gevraagd dj op feesten en festivals. Sinds een aantal jaren is hij ook ambassadeur van Dance4Life. Met een overvolle agenda in het buitenland zijn we trots dat hij tijd heeft weten vrij te maken voor deze avond! Voor meer info check jeMyspace.

2 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Randy Rockhard erbij, dan word het gegarandeerd een gezellige fuif ..

Heb erg veel zin in dit top avondje in New York...
LIVE @ GIEL 3FM:



Word een top editie dit!!
laatste aanpassing