Partyflock
 
­ Nederland

Evotions maakt zich op voor Cocoon weekender met Extrawelt

gepubliceerd door , op
Cocoon on the beach
26 juni 2011
FeestCocoon Night · By Planet Rose & Evotions
Datumzaterdag 28 mei 2011
LocatieDoornroosje
FeestCocoon on the beach
Datumzondag 29 mei 2011
LocatieWoodstock 69 Site
Ze hadden de magische woorden 'here comes the sun' nog niet uitgesproken of de zon weigerde zich nog langer achter de wolken te verstoppen. Met de mooiste Hollandse lente sinds mensenheugenis is iedereen heerlijk opgewarmd voor een hopelijk zinderende zomer. Op zaterdag 28 en zondag 29 mei neem je met een lekker lange Cocoon Weekender alvast een hartverwarmend voorschot op het hoogtepunt der seizoenen.

Het begin van het weekend wordt in bijna thuishonk Doornroosje gevierd, waar onder de noemer Cocoon Night by Planet Rose & Evotions de zon diep in de nacht zal ondergaan. Onder muzikale begeleiding van Cocoon-ers Sascha Dive en live-act Extrawelt en bloedeigen Frenk Wiersma in een dubbelrol gaat het Cocoon weekend hier officieel los tussen 23:00 en 6:00 uur.

In de tweede zaal geeft Planet Rose de muziekconsole in handen van organisator Taurine uit Cuijk, dat met B My Son, Dokter Anders, Koen Lebens, Neru en William Köster een geheel eigen feestje bouwt.

23.00 Frenk Wiersma
01.00 Sascha Dive
03.00 Extrawelt (live)
04.30 Frenk Wiersma

Area 2 - Hosted by Taurine
00:00 B My Son
01:00 William Köster
02:00 Dokter Anders
03:00 Neru
04:00 Koen Lebens

Cocoon on The Beach op zondag 29 mei is het stralende begin van een kwartet 'here comes the sun' beachparties in de gezelligste zandbak van Nederland. De sfeervolle club Woodstock 69 te Bloemendaal aan Zee voelt na het geslaagde eerste strandjaar aan als thuiskomen. En als de zon de volgende dag naar haar hoogste punt is gestegen, gaat het weekendfeest daar om 15:00 uur zijn tweede helft in.

Teaser:


Met Cocoon fan Olivier Weiter en Wolfskuil's Bas Amro vers aan boord trekt de Cocoon-karavaan een diep spoor in de vrolijke stranddag. Samen met resident Frenk Wiersma, de Duitser Sascha Dive en landgenoten Extrawelt zullen ze de waanzinnige zonsondergang muzikaal begeleiden naar een heftige climax in, waarna het Cocoon weekend rond middernacht tot een mooi einde komt.

15.00 Bas Amro
17.00 Frenk Wiersma
19.00 Sascha Dive
21.00 Extrawelt (live)
22.15 Olivier Weiter

Weer
Op moment van schrijven zien de weersvoorspellingen er positief uit. De afnemende buienkans en naderende warme luchtstroom op zondag stemmen optimistisch. Een windkracht 4 aan zee kan 's avonds echter frisjes aanvoelen, zodat een jas of extra trui geen overbodige luxe zijn. De zwembroek strijken en de aftersun koel zetten, zijn wat ons betreft de wens van de gedachte in de aanloop naar 'Here comes the sun 2011'.

Busvervoer
De nieuwe bus-service LIJN20 pendelt de hele zomer vanaf Bloemendaal boulevard naar Amsterdam Centraal en het Leidse Plein. Vertrektijden: 23:15 uur of uiterlijk 00:30 uur. Bus-tickets zijn te bestellen via www.evotions.nl en te verkrijgen op de dag zelf, à 10 euro voor een enkele reis. Het busvervoer met LIJN20 is zondag alleen bestemd voor Woodstock 69 bezoekers.

Voorverkoop
De kaarten voor Cocoon Night by Planet Rose in de Nijmeegse Doornroosje zijn inmiddels uitverkocht, en er worden ook geen kaarten meer aan de deur verkocht. De tickets voor Cocoon on the Beach gaan als de spreekwoordelijke warme broodjes via www.evotions.nl, hoewel op zondagmiddag wel gelimiteerde deurverkoop plaatsvindt. Kaarten kosten 15 euro aan de kassa.

2 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 65659, 24292}
Zondag Bloemendaal: 19 graden en een klein zonnetje. Ik zeg LOSSS!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 6661, 6561}
Droog met een zonnetje = genieten !!!