Partyflock
 
­ Nederland

Glorious heaven can wait

gepubliceerd door , op
Glorious
20 maart 2011
FeestGlorious · Heaven can wait Site
Datumdonderdag 2 juni 2011
LocatieFeesttent
Een hemel duidt een plaats, bestaanssfeer of mentale toestand aan waar men na de dood volgens gelovigen heen kan gaan en die gekarakteriseerd wordt door het inherent aangenaam of gelukkig zijn van het leven daar. In de middeleeuwen noemde men het onder andere het paradijs.

Op donderdag 2 juni 2011 (Hemelvaartsdag) zal de feesttent van Helvoirts Weekend in Helvoirt omgetoverd worden tot een paradijs voor de dance-liefhebber. Aangenaam en gelukkig word het leven hier gevierd.

Heaven can wait.
Na de succesvolle editie van vorig jaar heeft Glorious dit jaar weer artiesten geprogrammeerd die als geen ander weten hoe zij het publiek helemaal los kunnen laten gaan, ook kun je genieten van spectaculaire licht- en lasershows, aankleding en sexy danseressen. Met een line-up die onbetwiste topacts als Vato Gonzalez ft. MC Tjen, Hardwell, Nicky Romero, Yasmin Le Bon, Ral-V en MC Bizzey bevat kan het niet anders dat deze tent op 2 juni een paradijs op aarde word.

De voorbereidingen zijn al in volle gang en het plein aan De Jonge van Zwijnsbergenstraat zal omgetoverd worden in een paradijs waar iedereen los kan gaan op de beats alsof het zijn/haar laatste feest is.

Timetable:
19.00 - 20.00: Ral-V
20.00 - 21.00: Yasmin Le Bon
21.00 - 22.00: Nicky Romero
22.00 - 23.30: Hardwell
23.30 - 01.00: Vato Gonzalez ft. MC Tjen
20.00 - 01.00: MC Bizzey

Dresscode:
Het word op prijs gesteld als iedereen gekleed gaat in het wit of hemelsblauw om de sfeer tijdens Glorious extra bijzonder te maken.

Het weer:
Aangezien de weersvoorspellingen voor de aankomende weken wisselvallig zijn zal dit geen invloed hebben tijdens Glorious, mocht het nodig zijn dan zal de tent verwarmd worden.

Tickets & info: Tickets & info zijn verkrijgbaar op www.helvoirtsweekend.nl of bij de voorverkooppunten: De Bolle Events Keizer, Lindelaan 58 in Helvoirt Elektrotechniek van Hattum, Lindelaan 50 in Helvoirt. Uiteraard zijn er ook kaarten te

3 opmerkingen

Uiteraard zijn er ook kaarten te koop aan de deur ( om het bericht volledig te maken). We hebben er zin in.
laatste aanpassing
wordt een superfeest,daar kan iedereen van op aan met zeer verrassende show.
We gaan het weer mee maken......