Partyflock
 
­ Nederland

7th Sunday Festival komt dichterbij

gepubliceerd door , op
Met nog een aantal zondagen te gaan voordat het 7th sunday festival losbarst, kan de voorpret nu echt gaan beginnen. Check de trailer van het festival, leef je uit op de speciale website en scoor vooral kaarten voor de 7th Sunday busdiensten – vanuit het hele land kun je namelijk zorgeloos heen en terug reizen naar dit unieke Pinksterfeest.



De lente lijkt nog maar net begonnen, toch is zondag 12 juni dichterbij dan je denkt. De zevende zondag na Pasen, oftewel 7th sunday festival! Ook dit jaar weer op festivalterrein De Roost in Erp/Veghel staat er een hoop bijzonders op het programma, van dikke headliners als Roger Sanchez, Larry Tee, Monika Kruse en Wally Lopez naar sprookjesachtige deco en mysterieuze acts -Pinksteren zal nooit meer hetzelfde zijn.

Felix da Housecat
Een andere headliner van formaat, Felix da Housecat is ook van de partij. De Amerikaanse dj/producer scoort al hits sinds de jaren 90, zette destijds een eigenzinnige housesound neer, om begin deze eeuw met frisse electroclash door te breken. Het bleek trendsettend, tegenwoordig zijn de electrobassen niet meer weg te denken uit de house, Felix da Housecat geniet zodoende de status van levende legende. Hoewel slechts mondjesmaat verschijnend in Nederland, is hij op 7th Sunday gewoon aanwezig, verwacht een dj-set waar Amerikaanse house en Europese electro strak worden samengebracht.

Don Diablo
Onze eigen Don Diablo is hard op weg zo'n zelfde status te bereiken. Als muzikale duizendpoot kan de Amsterdammer met ongeveer elke stijl uit de voeten, berucht zijn de sets waarin hij pop, house, R'n'B, electro en zelfs wat rauwe rock in één vloeiende mix combineert. Niet voor niets is hij vaste gast van het 7th sunday festival, een plek waar hij volledig zijn eigen gang kan gaan. Met dit jaar een plekje in de Electro Rush area, samen met acts als Larry Tee, Brutuzz en Boemklatsch, kun je niet anders dan een veelzijdige doch vuige electroset van hem verwachten.

Dancecode
En dan nog dit. Er is een nieuw tv-programma, geheel gewijd aan dance. Getiteld Dancecode is dit een show die elke dinsdag en donderdag om middernacht te zien is op RTL 5. Veel interviews met dj's, reports van de grootste feesten ter wereld, de coolste clubs... Kortom, goed nieuws voor alle dancefreaks, maar helemaal voor de 7th Sunday-bezoekers, aangezien het programma een complete uitzending zal opnemen op het populaire Pinksterfestival. De show zal te zien zijn op dinsdag 28 juni, iedereen dus afstemmen op RTL 5 die avond.

Busdiensten
Vanuit het hele land is 7th sunday festival dit jaar bereikbaar met de bus. Hiervoor is een speciale busdienst opgezet met Event Travel, kijk voor de speciale 7th Sunday actie op www.eventtravel.nl.
Ook zijn er speciale busdiensten via www.festivaltours.nl, www.orirschotpartynet.nl, www.partyreizen.nl.

7th Sunday info en tickets
7th sunday festival vindt zondag 12 juni plaats op festivalterrein De Roost in Erp/Veghel. Tickets zijn gemakkelijk en snel verkrijgbaar op www.7thsunday.nl en bij alle Free Record Shops. Ook bij de reguliere voorverkoopadressen zijn de kaarten te koop. Check www.7thsunday.nl voor alle info. De tickets kosten € 40,- (excl. fee.) VIP tickets € 55,- (excl. fee.) Minimale leeftijd van 7th Sunday is 18 jaar.

9 opmerkingen

Uitspraak van Rik K. op zondag 22 mei 2011 om 15:14:
Ernstig veel zin in!

ja man vet dope ernstig heftig zwaar man vet cool, k.a.n.s.l.o.o.s.
Uitspraak van Jooztvdberg op zondag 22 mei 2011 om 22:05:
ja man vet dope ernstig heftig zwaar man vet cool

Ja man.
Moeilijk veel zin in!
FEESTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Gaat een heerlijk feestje worden.
 
Heey k.a.n.s.l.o.z.e
THUISBLIJVEN DAN!!!
Types zoals jij hebben we niet nodig.

Mooi 2 dagen flink feesten!!
 
Altijd gezellig, kijken of het lukt om te komen!
Word zeker vet! Hopelijk mooi weertje erbij!