Partyflock
 

Welcome to the beach

gepubliceerd door , op
Op Zaterdag 28 Mei gaat het allemaal gebeuren. Op deze dag wordt Beachclub Barefoot de plek om heerlijk te genieten van de gezonde zeelucht, de warme zonnestralen en de lekkerste drankjes + de lekkerste Muziek om je jezelf thuis te laten voelen. Nu de zomer steeds dichterbij komt stijgt het kwik in de thermometers. De dagen worden langer en de natuur staat in bloei. We houden van de zon en we worden er vrolijk van. Zo vrolijk dat we hem natuurlijk meenemen naar het strand als één van de ingrediënten voor drie topfeesten…. 28 Mei 16 Juli & 20 Augustus zal Welcome to the beach duidelijk zichtbaar zijn op het strand van Scheveningen. 'Here comes the sun!'

Welcome to the beach zal staan voor goede muziek en een ontspannen relaxte sfeer. Voel jij het al? Met je teenslippers in het zand en een Frisse cocktail in je hand dansen op de meest lekkerste Latin Beats.(the goodlife) Voor deze editie en de navolgende edities, strijkt WTTB neer naar de geweldige Beachclub Barefoot in Scheveningen. Barefoot staat bekend als 1 van de beste strandtenten van Nederland en is prachtig gelegen op het mooiste stukje van Scheveningen; het Nooderstrand. De ideale locatie voor Welcome to the beach. Om er voor te zorgen dat je gewoon op het strand kan blijven relaxen begint het al om 20.00 uur. Het word een avond om flink van te genieten met de lekkerste trommels en percussies die je tot in de late uurtjes laten dansen. Dus schoentjes uit en dans je wezenloos op de super hete sexy latin/house muziek van onze Deejays. De Officiële kick-off vindt plaats op 28 mei. Op dit nu al mooie voorspelde dag moet het dan ook gaan gebeuren.

Voor de allereerste editie zijn de beste gangmakers voor je op een rij gezet.

- Don Alexandro & Rico Morello (Flavourz, Perfection)
- Dominique Base (ADHD, Gekkehouse)
- Shai Rox & Bader Santos (Gekkehouse, Dopenez)
- Marco Bergman & Kid Rush (Kriminele Festival, Speakers)
- RikyRebel (Girlz Just Wanna Have Fun, Flavourz)
- Steve Verm (Villaged!)

Daarnaast zullen zij ondersteund worden door de vocalen van:
MC DiVine (Sneakers) en Caza (Dopenez)

Bij deze durft de organisatie te voorspellen dat de zon spontaan zal gaan schijnen wanneer de eerste beats op 28 Mei uit de speakers op Scheveningen zullen knallen. Dus ben jij klaar voor de zomer? Aarzel dan niet en get yourself a ticket. Voor €8 ex. Fee bemachtig jij een ticket in de voorverkoop, welke jou online via www.easyticket.nl geboden worden. Voorverkoop via internet: www.easyticket.nl. In alle Videoland en Moviemax stores kunnen ook Tickets gehaald worden.

Extra info: Voor degenen die met de auto komen is er ruime parkeergelegenheid bij het Zwarte Pad. Bezoekers die met het openbaar vervoer reizen kunnen na afloop gebruik maken van de nachtbus bij de halte Kurhaus.

1 opmerking