Partyflock
 
­ Nederland

Waveform

anoniem gepubliceerd op
Pfirter is een van de belangrijkste iconen van de elektronische scene in Argentinië. Na meer dan een decennium van een solide carrière, heeft Juan Pablo een zeer unieke en persoonlijke stijl ontwikkeld door zijn zeer bijzondere sets, die house en techno bevatten.

Pfirter wordt tegenwoordig beschouwd als een van de Argentijnse dj's met de grootste internationale uitstraling, met releases op labels als CLR, Stockholm Ltd, Figure en zijn eigen label MindTrip Music.

Zijn tracks worden gedraaid en maken dansvloeren kapot in dj-sets van artiesten als Sven Väth, Richie Hawtin, Pär Grindvik, Chris Liebing, Speedy J, Chris Fortier, Christian Smith, Xpansul, Joey Beltram, Davide Squillace en Michael Mayer, en niet te vergeten door de techno profeten van Rotterdam Ondergronds Talent! Zijn sound wordt overal gewaardeerd waardoor hij overal ter wereld zijn muzikale visie kan tonen... Nadat hij Zuid-Amerika heeft veroverd met zijn muziek, is hij momenteel bezig met zijn Europese tour. Na gigs in clubs als Berghain (Berlijn), The End (London) en Club4 (Barcelona) hebben de ROT-jochies het voor elkaar gekregen om Juan Pablo Pfirter in Rotterdam neer te zetten!

Hertz & Vibes is een formatie van twee jonge, creatieve jongens, genaamd Patrick Hertgers en Dirk-Jan Wessels, die beiden zijn opgegroeid in het 'verre oosten' van Nederland tussen een aantal koeien en schapen. Ze hebben allebei verschillende klassieke instrumenten bespeeld in hun jeugd, zoals orgel, piano, gitaar en zelfs de pannen in de keuken van hun moeder.

Omdat ze beide niet geïnteresseerd waren in het boerenleven, ruilden ze hun traktoren voor twee draaitafels en een mixer. Vanaf 2001 begon hun muzikale reis. Als het aan ons ligt is die reis voorlopig nog niet afgelopen! Met hun eerste release op het Paul Hazeldonk's label Manual Music is hun eerste stap gezet en op WAVEFORM zullen deze twee gasten met hun diepe sound de tent op stelten zetten!

Dan hebben de we nog de volgende knallers voor jullie in petto, namelijk; Justin Patti, Rachid Prins en Drijfhout. De organiserende krachten achter de maandelijkse avonden van Rotterdam Ondergronds Talent in Bootleg DJ Café vonden het tijd om hun vernieuwde sounds ten gehore te brengen aan een groter publiek. Dankzij de dikke speakers van Waterfront Rotterdam Rotterdam is dit de ultieme mogelijkheid om eens flink te uit pakken!