Partyflock
 
­ Nederland

Vrijdag de dertiende breekt de hel weer los met nieuw talent op Final Resolution

gepubliceerd door , op
Final Resolution
18 maart 2011
Vrijdag de dertiende, de dag dat al het kwade bij elkaar komt. Om op deze dag jouw ongeluk en angst te brengen, Je hoeft niemand te vragen naar de gedachte achter vrijdag de dertiende. Dit jaar zal ook al het kwade naar Deventer keren om Pand 3 om te toveren naar een duistere plek waarbij het geluid van harde en duistere Hardcore beats, dit nog eens extra zullen bestempelen.

Zullen alle gelovige deze avond wegblijven bij Pand 3? Of zullen ook zij meegesleurd worden in de duistere sound tijdens Final Resolution. De plek waar Hardcore talent de kans krijgt.

Helaas zie je vaak op feesten de zelfde namen terug komen en krijgt nieuw en opkomend talent hierdoor helaas geen kans. Moon Star Events heeft een andere visie hierover en geeft nieuw en opkomend talent de kans om te laten zien en horen dat zij zeker een kans verdienen om op een evenement te staan.

Voor de tweede editie van Final Resolution heeft de organisatie weer grote inspanningen geleverd om een goede en gevarieerde line-up neer te zetten, waarbij talent, kwaliteit en skills de avond zullen bepalen. Ook zal de locatie extra sfeer worden gegeven door middel van aankleding i.v.m. vrijdag de 13e. Deze avond vol talent is gratis te bezoeken. En dan denken de meeste mensen, ja dan is de drank zeker duurder, maar nee dat is hier ook niet het geval want je hebt al 10 munten voor 10 euro!

Final Resolution zal deze dag naast Vrijdag de 13e weer in het teken staan van Talent die een kans verdiend! Moon Star Events heeft de volgende talenten geselecteerd om aan jouw te laten zien maar vooral horen waarom zij op Final Resolution staan.

De time table is als volgt:
20:00 - 20:45: Criminal
20:45 - 21:30: Bolinski
21:30 - 22:15: Upcore
22:15 - 23:00: D-Forze
23:00 - 23:45: Distorted
23:45 - 00:30: Outrage
Deze avond zal weer gehost worden door MC Shizzler.

5 opmerkingen

Zullen we Deventer eens eventjes laten beven (H)

(Y) Concept, word te weinig gedaan dat dj`s een kans krijgen om te laten zien wat ze kunnen.