Partyflock
 
­ Nederland

Pollerwiesen komt naar Nederland

anoniem gepubliceerd op
Goed nieuws voor liefhebber van vooruitstrevende vierkwartsmaten: PollerWiesen komt naar Nederland! Op zaterdag 28 mei strijkt het gevierde Duitse techno-instituut neer in Bloemendaal aan Zee voor de allereerste PollerWiesen NL. Niemand minder dan Michael Mayer, Tobias Thomas, Dimitri, Brent Roozendaal en Aron Friedman beroeren de decks van Woodstock 69, tijdens deze veelbelovende stranddag.

PollerWiesen is bij onze Oosterburen al jaren een begrip. Steeds meer Nederlanders steken 's zomers de grens over om los te gaan in Leverkusen, Müllheim of thuisbasis Keulen. PollerWiesen wordt door zowel bezoekers als artiesten geroemd om zijn prachtlocaties, moordline-ups en ongeëvenaarde topsfeer. Na een aantal succesvolle tourdata en een hosting op het Venlose Stereo Sunday strijkt PollerWiesen neer aan de Nederlandse kust. En waar beter dan bij de sfeervolste strandtent van Nederland: Woodstock 69?

Voor deze allereerste PollerWiesen NL is het beste uit Keulen en Nederland verenigd in een strandfähig en fabelhaft muzikaal onderhoud. Kompaktlegende Michael Mayer is al sinds de vroege jaren negentig een vaste waarde van PollerWiesen. Met zijn zwoele house en melodieuze techno weet hij iedere dansvloer in vervoering te brengen. Tobias Thomas, eveneens oudgediende van het gevierde Keulse platenlabel, wordt geroemd om zijn beladen en vooruitstrevende technogeluid.

Het afsluiten ligt in handen van Dimitri. Vorig jaar maakte de Nederlandse technogodfather met zijn klapper op Planet E een knallende comeback. Gelukkig maar, anders bleef de wereld verstoken van een hoop legendarische sets! De opening in de middag komt voor rekening van Brent Roozendaal en Aron Friedman, beiden fervent voorvechter van een warmer technogeluid als dynamisch duo geliefd bij velen.

Net als in Duitsland speelt ook bij PollerWiesen NL de locatie een cruciale rol. Want weer of geen weer, in Woodstock 69 is de geest van de Summer Of Love nooit ver weg. Samen met de trouwe aanhang van het strandpaviljoen, de bezoekers uit Nederland en Duitsland maken PollerWiesen en Woodstock 69 er een stranddag van om niet snel te vergeten.

11 opmerkingen

Hoort Venlo met Stereo Sunday niet bij Nederland eigenlijk ? Maar goed....het zal wel ! Bietje overkill aan feesten in Nederland zo, al is Pollerwiesen natuurlijk en prima naam !
Toch vraag ik me af of de liefhebber wel wil dat we Duitse feesten importeren !
Als toevoeging op een gratis festival zoals in Venlo.... alla.....

Time Warp Nederland bv. verbleekt tenslotte in vergelijking tot Time Warp Mannheim.

Miss. ben ik wat negatief maar voor mij zijn Duitse concepten zo anders omdat ze, in Duitsland worden georganiseerd dusz.
Ik ga liever naar onze oosterburen met Pollerwiesen iig. en heb op deze dag natuurlijk ook al andere plannen maar ik wens iedereen die enthausiast is voor Pollerwiesen NL veel plezier he ;-)
laatste aanpassing
Uitspraak van davidjd_b op zondag 24 april 2011 om 10:54:
maar voor mij zijn Duitse concepten zo anders omdat ze, in Duitsland worden georganiseerd dusz.

No shit Sherlock
laatste aanpassing
Hahaha, is gewoon rebranding ;) Niets meer niets minder..
Hahahaha


Heel Duitsland komt naar Nederland ;) In Flevoland.
Zondee, was wel een uitermate chil sfeertje in duitsland
Artiest {SHOWLIST artist 4370, 99925, 70177}
Wat lopen jullie nou te piepen? PollerWiesen komt graag naar Nederland, omdat ze hebben gemerkt dat er veel Nederlanders naar hen komen. En dit is hoe jullie ze verwelkomen? En dat is dan weer typisch Nederlands: meteen het negatieve uit alles halen. Daarom is het idd vaak in Duitsland een stuk gezelliger...
 
Uitspraak van Aron Friedman op woensdag 4 mei 2011 om 20:39:
Daarom is het idd vaak in Duitsland een stuk gezelliger...

Ja met name tussen 1940 en 1945 t.o.v. ons;-) Nee fout!
Ik vind het persoonlijk te gek dat zn organisatie zn poot uitsteekt en naar Nederland wil komen Bloemendaal-Keulen is best ver weg en dan nog mister Kneppers boeken:alleen maar respect!