Partyflock
 
­ Nederland

We all share One Love

gepubliceerd door , op
One Love
14 april 2011
Vanaf vandaag zal Amsterdam een clubavond rijker zijn. Lovebeats brengt One Love! De kick off van One Love zal plaatsvinden in Bungalow 8 te Amsterdam. De setting van Bungalow 8 is ideaal voor een concept als One Love, de club straalt warmte en intimiteit uit en dat is precies waar One Love voor staat. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.

Het publiek zal worden getrakteerd op een avond vol 'real house music'. 'On tha floor' will be in the house with Dekky, Jay Santi, Silverius. Een sterk label met een internationale sound uitgegroeid tot een muzikaal platform dat de housefans weet te entertainen. Zij zullen tijdens deze editie van One Love het 2 jarig bestaanvan ON THA FLOOR op uitbundige wijze vieren.

De line-up zal worden gecomplementeerd door Soul Cartel; Soul Cartel heeft met een aantal succesvolle soulfull houseproducties inmiddels de aandacht op zich weten te vestigen. Dit jonge duo bracht daardoor al enkele remixen en een track uit op het label van hun idool ; Hardoul pressings. Binnenkort zal hun eerste release uitgebracht worden via het label van Erick Morillo, Subliminal.

Sound of Love Soundsystem ft Robert Feelgood en Bart van Liefland zijn al jaren lang een voorvechter van de kwaliteitshouse. Met hun concept Sound of Love hebben ze al menig club en festival podia voorzien met hun smaak voor kwaliteit house muziek.

Back by public demand is dj Fedor Limjoco bezig met een comeback. Na een break van iets meer dan een jaar is Fedor Limjoco terug, met waanzinnige gigs op BC Wij, Rusland, Superstars en Club Seven is de magie rondom Fedor Limjoco nog altijd even sterk en heftig. Fedor is all about that summer feeling, so shack your ass, put on your dancing shoes, because Fedor will rock the dance floor!

Kortom een indrukwekkende line-up van artiesten die de pure sound van deephouse en techhouse op spectaculaire wijze zullen uitdragen.

Love is what we need! Neem je geliefde(n) mee om op 22 april in Bungalow 8 Amsterdam de liefde voor elkaar, de muziek en het leven te vieren met steengoede house en heel veel leuke en lieve mensen. Kaarten zijn voor 7,00 euro in de vvk verkrijgbaar via www.lovebeats.nl. Tickets aan de deur zijn exclusief verkrijgbaar voor 12,00 euro. Wil je de luxe van je eigen private VIP tablle. Voor meer informatie neem contact op per mail; info@lovebeats.nl

One love, we get to share it!