Partyflock
 
­ Nederland

Bloomingdale XXL line-up

gepubliceerd door , op
Groot, groter, grootst... Op zondag 24 april is het dan eindelijk tijd voor een nieuwe Bloomingdale XXL editie. En wat voor één! Deze zondag luidt namelijk de Paasdagen in dus BC Bloomingdale mag legaal buiten de muziek op volle toeren draaien! Dit belooft een XXL editie zoals je gewend bent; met een complete dikke indoor en outdoor area, vol met topartiesten. Maar inderdaad, zoals er al op twitter werd gezegd; 'ongeacht de line-up, Bloomingdale XXL wordt AAN!'.

Bloomingdle XXL line up
De sfeer van BC Bloomingdale wordt nog lekkerder met zonnig lenteweer, dat ons landje al de hele week in haar greep heeft. Naast de zomerse ingrediënten, flirting entertainment en de wijze waarop fijnproevers in de watten gelegd worden, houdt BC Bloomingdale je nu niet langer meer in spanning. In willekeurige volgorde staan aanstaande zondag van 16:00u tot 00:00u voor jou klaar:

Area 1
Gregor Salto
Ricky Rivaro
Genairo Nvilla
Kabale und Liebe
Michael Mendoza

Area 2 (hosted by MC Gee)
Ramon Tapia België
Alvaro
GLOWINTHEDARK
Mitchell Niemeyer
De Ancho

Bloomingdle XXL actie
Ter ere van het Paasfeest, geeft BC Bloomingdale een geheel verzorgde VIP tafel weg aan 10 dames! Dus als jij en jouw 9 vriendinnen graag in stijl willen genieten van XXL aan een geheel verzorgde VIP tafel, inclusief eten en bediening – verzamel dan nu een foto van jou + solo foto's van jouw negen vriendinnen. BC Bloomingdale ontvangt dus een mail van jou met in totaal 10 foto's, op vip@bloomingdalebeach.com.

Bloomingdale XXL tickets
Voor €15 ex. Fee bemachtig jij een ticket in de voorverkoop, welke jou online via www.bloomingdalebeach.com geboden worden. Bloomingdale XXL staat berucht om haar sold out edities dus wacht niet te lang met bestellen!

Kijk voor meer info op www.bloomingdalebeach.com, join door lid te worden van Facebook en volg voor de laatste updates via Twitter!

2 opmerkingen

Wordt weer lekker hutje mutje schouder aan schouder (y)