Partyflock
 

Star Beach breekt weer eens haar belofte

gepubliceerd door , op
Beloftes zijn er om verbroken te worden en dit is nu al de zoveelste keer dat Star Beach dat doet. De 1000 early bird tickets die Star Beach beschikbaar stelde voor 7 euro met zo'n gigantische line up en ook nog eens bij 1 van de beste beachclubs van Nederland ging eigenlijk al een beetje te ver. Maar het nieuws dat Star Beach nu brengt gaat nog verder. De laatste verkoopdatum van de early bird was 15 april en deze werd eerder al uitgesteld naar 17 april en we kunnen jullie mededelen dat Star Beach deze early birds beschikbaar blijft stellen tot alle 1000 weg zijn. De teller staat op dit moment op 820 en Star Beach verwacht de overige 180 binnen nu en 5 dagen te hebben verkocht. Wees dus slim en koop snel jouw early bird. Maar ook de normale kaartprijs is zeker niet duur. Voor slechts EUR 10,- ben je er dan alsnog bij.

En je moet er zeker bij zijn want er zullen ook tv opnames gemaakt worden. Het Nederlandse bedrijf Soares Beats dat verantwoordelijk is voor de evenementen op Star Beach en de Star Beach evenementen in Nederland, heeft samen met productiebedrijf Fizzworks vanaf mei een tv programma op RTL 5. Dit programma, wat een soort documentaire reeks is, gaat over de Nederlandse dj's en de dance scene. Zo wordt er in de afleveringen o.a. aandacht besteedt aan Hardwell, Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano en Vato Gonzalez. Allemaal jongens die regelmatig op Star Beach te vinden zijn; ook in de zomer van 2011.

Als je nu nog niet overtuigd bent om alvast je kaartje te kopen, dan heeft Star Beach nog een argument voor je. Misschien heb jij je reis naar Kreta al geboekt, of ga je ergens anders naar toe deze zomer, maar je vindt het vast niet vervelend om nog een reis naar Kreta te winnen. Want Star Beach geeft in samenwerking met Beachflirt Holidays op 15 mei in Vroeger een reis voor 2 personen weg naar Kreta.

Dus tot zondag 15 mei.

11 opmerkingen

Uitspraak van Ruud Awakening op dinsdag 19 april 2011 om 15:04:
Volgens mij komen ze gewoon niet van hun kaartjes af

Wel duidelijk zo denk ik.. eerst uitstellen dan nog een keer uitstellen tot ze op zijn :|
 
Wordt een lekker feestje dat zeker .. en op Griekenland ben ik er gewoon ook weer bij (Y)
Uitspraak van Vet-Smurf op dinsdag 19 april 2011 om 15:59:
Uitspraak van Ruud Awakening op dinsdag 19 april 2011 om 15:04:
Volgens mij komen ze gewoon niet van hun kaartjes af

Wel duidelijk zo denk ik.. eerst uitstellen dan nog een keer uitstellen tot ze op zijn :|

haha niet van de kaarten afkomen?? Het is pas over 4 weken....
 
Uitspraak van Iris Greenland op dinsdag 19 april 2011 om 20:32:
haha niet van de kaarten afkomen??

als het zo hard ging als hun verwachten hadden ze zoiets idd niet gedaan:P tegenvallertje:lol:
Jlle, Vetsmurf en Ruudawakening! Ik moet dit natuurlijk helemaal niet doen, want dit is natuurlijk 'een kat op het spek binden', maar ik moet er toch iets over zeggen gasten! Ik organiseer dit gezellige pannenkoeken fuiffie ;-) en zou het superdesuper tof vinden als jullie even naar me zouden willen luisteren. Star Beach is een behoorlijk fijnlopende toko in Cherso, er komen ieder jaar 60.000 man op af, en de kaartjes zijn daar van een zeer hoge prijs. 3 feestjes kosten daar 45 euro, een kaartje los kost 25 euro. Dat is omdat de kosten hoger zijn qua invliegen van dj's etc., maar ook omdat Star Beach de reden is waarom ze naar Kreta komen, en daar toch even van het moment gebruik wordt gemaakt. We kunnen daar lang of kort over lullen, maar zo is het nou eenmaal.

In Nederland doen wij sinds verleden jaar Star Beach On Tour ter promotie van de locatie in NL. Wij zijn van mening dat we hier juist ONDER de prijs moeten zitten, en geld verdienen natuurlijk hééérlijk is, maar niet de reden is waarom we het doen. DE reden is zoveel mogelijk peeps naar Kreta knallen!
Als poen verdienen onze drijfveer was, hadden we de kaarten niet direct al voor 7 euro in de early bird geflikkerd, en de normale prijs op 10 euro gezet.
Dat is, als je een heel klein beetje in discotheekjes door het land komt, met zo een gruwelijke line-up (als je er van houdt dan) echt een hele beste prijs mijn gezellige PF viendjes!

De reden waarom wij de early birds tot 1000 laten doorgaan i.p.v. stoppen op 17 april is dus als volgt:

1. Ben gewoon fucking lief. Vraag maar aan de dame boven Jlle.
2. We hadden positieve content nodig voor een leuk persbericht. Best moeilijk soms.
3. Wij houden gewoon zo verschrikkelijk veel van fuifjes en we gaan gewoon voor de 4500, no matter what.
4. Ben je bij onze andere edities geweest en aantallen gezien? Blijkbaar niet. Niet erg. We zijn niet boos. x.
5. Als de 1000 de deur uit zijn, zijn er nog gewoon 3500 over. Best wat nog eigenlijk..
6. We weten de getallen van de andere edities in Vroeger 1 week voor het event. Wij zitten er zwaar boven 4 weken voor het event, dus we hebben zeer goede moed. Tenzij het keihard gaat regenen. Misschien wil je helpen duimen.

Oja, en om jullie luitjes bewust NOG argwanender te maken over onze dubbele bijbedoelingen met dit nieuwsbericht..

WE HEBBEN ALLE 486 STAR BEACH DJ CONTEST DJ'S GASTENLIJST BELOOFD VOOR 15 MEI. DIT WAS OP 4 JANUARI.

Als één van jullie Jlle, Vetsmurf en/of Ruudawakening dit he-le-maal tot het einde heeft doorgelezen, hebben jullie ieder recht op 2 x kaartjes voor 75 euro om de early birds te compenseren! Jokey!
Stuur me een mailtje en ik stuur jullie ieder 2 e-tickets voor 15 mei. Indien verhinderd is buuf, juf, nicht of neef ook van harte welkom!

Groetjes! Norrie

laatste aanpassing
Als dat hele verhaal waar is dan thumbs up!

Als één van jullie Jlle, Vetsmurf en/of Ruudawakening dit he-le-maal tot het einde heeft doorgelezen, hebben jullie ieder recht op 2 x kaartjes voor 75 euro om de early birds te compenseren! Jokey!
Stuur me een mailtje en ik stuur jullie ieder 2 e-tickets voor 15 mei. Indien verhinderd is buuf, juf, nicht of neef ook van harte welkom!

En dit stukje laat t mij wel geloven. Goed om te zien dat er nog organitors rondlopen met hart voor de zaak, bij deze trek ik men vorige comment in :)
laatste aanpassing
:-) Ik wil nu wel dat je komt hoor! Stuur me een mail!