Partyflock
 
­ Nederland

Planet VIP on Tour presents Heaven Industries

gepubliceerd door , op
Planet VIP on Tour presents Heaven Industries
27 november 2003
On tour?
Planet VIP gaat on tour! Na ruim een jaar is Planet VIP uitgegroeid tot het populairste vrijdagavond event van Friesland. Dj’s als The Darkraver, Gizmo en Pila hebben er al gestaan i.c.m. de talenten die onze provincie kent. Een succesformule blijkt het multistijl concept, elke maand gehouden in Darby & Joan's in Leeuwarden, met als aanvoerders residents Phat Wax en Rabies and Alian. Naast het brede aanbod aan muziek wordt Planet VIP gekenmerkt door haar gemoedelijke sfeer, danseressen, candy girls, sigaren en champagne.. en niet te vergeten onze eigen MC Wah Yudi!

Heaven Heerenveen
Vrijdag 5 december a.s. neemt Planet VIP je mee naar Heerenveen om daar in Discotheek Heaven een onvergetelijke Sinterklaasavond te bezorgen. Onder de naam “Heaven Industries” brengt Planet VIP je voor het eerst 2 verschillende zalen met in beide zalen een industrieel tintje. De derde zaal is de chill out waar je de hele avond de laatste edities van Planet VIP op video kan kijken onder het genot van hapjes en drankjes om zo de laatste editie van Planet VIP van het jaar 2003 gezamenlijk af te sluiten!

Planet V.I.P. vs. Pounding Sessions
Zaal 1 zal worden gehost door Planet VIP waar we ons multistijl concept zullen hanteren. Hier zal je verwend worden met Hardstyle, Newstyle, Early Hardcore en Industrial Hardcore. Voor de liefhebbers van Club, Hardtrance en Harde (Schranz) Techno wordt de tweede zaal gehost door Pounding Sessions, het van oorsprong Techno concept van The V.I.P. Hier zal ook een Techno battle plaats vinden! Beide zalen zullen voorzien worden van industriële aankleding. Uiteraard tref je ook onze sinterklaas danseressen en candy girls aan maar niet alleen met pepernoten en marsepein.. Durf jij onder de mijter te kijken?

Line up
In de Planet VIP zaal hebben we het volgende voor jullie in huis met niemand minder dan..

The Masochist!
Een dj die prima in ons ‘industriële’ thema van deze ‘on tour’ past, omdat zijn stijl van produceren en draaien hard en meedogenloos is.Gewapend met leren masker zal hij geweldige tracks als ‘No Newstyle’ en ‘Killing scum’ de revue laten passeren.

Da Pauli
Wie kent hem niet? De resident van 2Fast 4Trance en een bekend gezicht op Planet VIP! Deze dj uit een nieuwe generatie dj’s is de nieuwe held van het noorden en stond op diverse spraakmakende evenementen als Qlubtempo. Binnenkort te zien op de Multigroove Newyearsrave maar eerst nog één keertje bij ons. Komt dat zien.

Dizzy
Dizzy is vanaf 1996 de onbetwiste hardcoreman van Heereveen, als vroegere resident in Club Moonlight Heereveen. Een plaats die menig oud-gabber nog kent. Tegenwoordig vertegenwoordigt Dizzy zichzelf met rauwe hardcore op feesten als Lethal Injection, Pinhead en Illegal Vibes. Hij gaat deze avond dan ook weer flink tekeer en zal Heaven omtoveren tot een ware hardcore hel. Northside Terror ten top, de kenners weten waar we over spreken.

Mica
Deze dj uit de C-Town stal is de Planet VIP talentroom winnaar 2003, en deze heeft hij zeker niet voor niets gewonnen. Spontaniteit en interactie met publiek zijn de sleutelwoorden. Vandaar ook zijn grote aanhang! Onlangs stond hij op Hardtraxx en Basscrushers, en deze avond gaat hij zorgen voor een flink portie hardstyle met ballen.

Rabies & Alian
Rabies & Alian zijn de populaire oldschool en early hardcore residents van Planet V.I.P. en hebben sinds 1996 al een flinke aanhang opgebouwd door hun dj-sets en live optredens met eigen producties. Naast oldschool en ‘hardcore van toen’ draaien zij tegenwoordig ook hardbass en techno met feesten in het noorden op hun naam als Above & Beyond, Freeze Festival en Club X on tour.

Trunkz
Hardstyle op zijn hardst! Dat is wat je krijgt als dj Trunkz het roer overneemt. Deze talent is al sinds het begin van V.I.P. actief en heeft al meerdere malen zijn kunsten vertoont. Samen met Da Wezza maakt hij extreem harde tracks. Ook deze man mag niet in Heerenveen ontbreken!

Host van de avond: MC Wah Yudi
Natuurlijk is ook onze host MC Wahyudi weer aanwezig die jullie zal voorzien van de nodige portie vocalen, vrolijkheid en met een beetje geluk nog een breakdanceact zoals jullie vorige keer van hebben kunnen genieten op onze Planet VIP meets Darkraver!

In de Pounding Sessions zaal van Club naar Schranz Techno!

Uudzuu
In technokringen zeer berucht, de donkere man met de blauwe ogen die knoerthard draait. Schranz en industriële techno welteverstaan. Bekend van Statement, Final Kaoss Schranz en natuurlijk de vorige editie van Pounding Sessions waar hij zijn eigen statement neerzette. Gehoorbeschadigingen voor de bezoekers zijn op eigen risico.

Phat Wax
Phat Wax is de resident van Planet V.I.P. en heeft het laatste jaar flink wat progressie geboekt met zijn stevige techno optredens op het Hardventure Festival, de Sensation Black avond in de It club op Mallorca en meerdere technoavonden in The Bridge in Meppen, Duitsland. Daarnaast heeft deze man nog vele optredens in het verschiet zoals Illegal Vibes en Basscrushers, dit door zijn verrassende sets. Samen met Uudzuu is hij de afsluitende battle act!!! Rauw!

Domenique
Ook in onze Pounding Sessions area hebben we een held van Heerenveen. Deze ex- Heaven resident kijkt er dan ook naar uit om weer terug te keren naar zijn roots. De plaats waar alles voor hem is begonnen, en waar menig Heaven bezoeker ook goede herinneringen aan heeft. Omdat de tijd veranderd, verandert ook de muzikale smaak. Domenique draait deze avond dan ook techtrance in tegenstelling tot zijn beginjaren waarin hij vooral club en house draaide.

Hanz
Net als Phat Wax en Trunkz is dit ook een die hard Planet VIP dj van het begin. XV draait pure techno en is een ontzettende kenner. Beter bekend als XtraVaganzi draait hij de Marco Carola achtige stijl van Techno met tribal invloeden.

Estaw & Hance
Dit zijn de mannen van het moment in Heerenveen. Estaw is de resident van Heaven en draait een onvervalste housesound die bijzonder is voor noordelijke begrippen. Deze dj stond samen met Phat Wax in de bekende It Club in Mallorca afgelopen zomer. Hance is vooral bekend als ex-resident van De Muis in Heerenveen en hoste daar de Frisky Friday clubavonden. Estaw en Hance draaien samen als Awsum dj team, en zullen deze avond dan ook openen met een combinatie van house en club beïnvloed door techno.


Algemene Informatie:
Datum: Vrijdag 5 december
Plaats: Discotheek Heaven Heerenveen [www.heavenonline.nl]
Tijd: 22:00 / 06:00? 07:00?
Entree: € 8,00 kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar
OV Info: 07:35 uur (en 01:44 uur) eerste trein terug richting Leeuwarden 06:57 uur eerste trein terug richting Zwolle.
Uiteraard is er de mogelijkheid om voordelig met taxibusjes terug te rijden!
De treinen van Leeuwarden naar Heerenveen vertrekken op 5 december op de volgende tijden: 21:36 - 22:17 - 22:42 - 23:17

Discotheek Heaven ligt midden in het centrum van Heerenveen op de Vleesmarkt 5, en is daardoor makkelijk te bereiken. Er is genoeg parkeergelegenheid achter het centrum. Vanaf het station is het richting centrum, over de brug, en bij de eerste snackbar rechtsaf. Vervolgens vervolg je de weg (links met de bocht mee naast de telefooncellen) en vind je na ca. 400 m Discotheek Heaven aan je rechterhand.

Voor meer info:
www.the-vip.nl
www.phatwax.nl
www.rabies-alian.tk

39 opmerkingen

 
Artiest Trunkz
pssst..

je vergeet de 3e die er nog tussenin zit!

(Y)
Dat klopt tussen 28 en 5 december zit 3 december!

(Y)
pff gekke boel
jammer dat et bij de concurent is volgende week
dan maar es een keer van me oude nest af:D
 
Artiest Mica
hehe ok dan

Maar eerst morgen he Phat wax vejaardags feestje

en dan volgende week Heerenveen
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Deze gaat ook heel goed worden.. (y)
 
Hoeveel mensen kunnen er in de Heaven.

Ik bedoel, ik kom uit het westen, maar zit dat weekend vlabij heerenveen (knus met de familie sinterklaas te vieren), en wilde zeker aankomen waaien!
3 verdiepingen.. denk toch wel 1200 man?
Er kunnen genoeg mensen in de Heaven.
Maar gezelligheid staat natuurlijk bovenaan !
In dit geval de chill out ;)
In heaven? ik denk iets van 20 man? ;)
 
Ben benieuwd of Rattle brain ook komt...
geloof dat er toch wel iets van 900 man in kunnen die chil out is niet zo groot hoor... je stoot je kop er soms bijna..

maar ja ik kom cker even langs :)
Oef... nog een kater van gisteren en moet ik over een paar dagen al weer,
ik weet niet of ik dat trek hoor ;p
 
Gisteren was het al een knal feest, dan zal het vrijdag wel helemaal dol worden!!!
Gister was het inderdaad weer zeer gezellig :bier:
 
he yudi

ja ben me aan het voorbereiden :D
 
krijg :mixje: van Yudi:9
 
Hee das weer fijn.........
Hum,misschien toch ff kijken........

Hee Trunkz draai die vette plaat weer ff van 'Suck my balls",hahahaha.

Komt de Sint niet ff langs.......
Artiest Dizzy
Gaan met die banaan!! :D
Daar ben ik het volledig mee eens!

(Y)
Ik ook :yes:


Ben present denk ik....
2 r00g:
Nee ik ben er niet 5December... :flower:

2 Rabbies:
Doe je dat mooie shirt ook weer aan? wat je vrijdag had gekregen? ;)

2 Da Wezza:
je bedoeld de plaat
Greg C - Get Off? :respect:
laatste aanpassing
Hehehehe....... nee dat shirt doe ik niet aan...
Ik heb heel de avond mijn pens in moeten houden, omdat die veel te veel uitsteekt :P
pen(i)s ;)
Hahahaha... wat ben je weer vreselijk aan het puberen zeg... :P
 
2 Rattle Brain : nee,ik bedoel mijn eigen produktie die Trunkz draaide als eerste nummer op VIP (Patricks verjaardag).
Die heet Suck my balls,snappie?!

Die is zeker...... :bounce: ,hahaha.
Thx rabies!! NOu ben ik de...shirt te groot (Y)
see ya vrijdag
2 Da Wezza:

Ik snap hem :D
kan die plaat door bepaalde redenen (:bier: ) niet meer voor mn geest halen, jammergenoeg...
laatste aanpassing
Sorry Rabies..idd puberaal momentje.. ;)
We gaan vrijdag ff ons voltanken hoor! :bier:
nu doe ik ook mee! :P
Ga zeker ff kijken, line-up ziet er wel lekker uit :P
 
Dizzy
Dizzy is vanaf 1996 de onbetwiste hardcoreman van Heereveen, als vroegere resident in Club Moonlight Heereveen. Een plaats die menig oud-gabber nog kent. Tegenwoordig vertegenwoordigt Dizzy zichzelf met rauwe hardcore op feesten als Lethal Injection, Pinhead en Illegal Vibes. Hij gaat deze avond dan ook weer flink tekeer en zal Heaven omtoveren tot een ware hardcore hel. Northside Terror ten top, de kenners weten waar we over spreken.


ghe ghe Moonlight (Y) (Y) (Y)...

Ronald, laat ze ff in Heaven zien hoe we dat in Moonlight altijd deden!!! :bier:
Ben benieuwd naar de timetable

:P
Anders ik wel.. ;)
 
Snik snik...kan niet aanwezig zijn jammer genoeg...dit weekend zonder feestjes... maar sjah kick off binnen kort en dan moh... :D maakt wel weer goed..voor mij.

Iedereen veel plecier toegewenst in t'Fean...