Partyflock
 
­ Nederland

City of Dance Festival
23 Juli 2011

gepubliceerd door , op
Het is lente en het festivalseizoen staat voor de deur! City of Dance - de opvolger van Danceparade Middelburg - staat voor vele duizenden festivalgangers al 11 jaar vast op de agenda.

Sinds de eerste editie in 2001, toen het stadsfeestje in een klap zijn naam vestigde als het gezelligste Zeeuwse festival van de zomer, is City of Dance uitgegroeid tot een evenement van formaat met grote bekendheid in Nederland en daarbuiten. Daarom ook dit jaar weer een line-up om trots op te zijn, met vele nationale en internationale dj's, artiesten en live bands verdeeld over de vele podia door de stad.

Op 23 juli zal het historisch centrum van Middelburg bruisen van muziek, kunst, straattheater en feestende menigte. Er is veel ruimte voor creativiteit onder de jongeren: componeren van electrobeats, samen een kunstwerk tot stand brengen, 'muziek recyclen' tot hippe dansworkshops. Kortom, er is voor ieder wat wils.

Verder verwacht op de City of Dance 2011 fraaie decors, een relaxte sfeer en bovendien een leuk, supergezellig publiek dat helemaal voor de muziek gaat. De bezoekers maken tenslotte het feest, zoals de City of Dance deze zomer laat zien in het een voorlaatste weekend van juli.

Stay tuned
Volg City of Dance op Twitter, Hyves of Facebook om als eerste te weten wat de line-up wordt en ander nieuws. Ook maak je hierdoor kans op kaarten! Uiteraard vind je ook alle info terug op danceparademiddelburg.nl en You-Dance.nl

De voorverkoop van de tickets ging al op 1 april 2011 van start. De evenementenorganisator doet dit om de btw-verhoging van kabinet-Rutte een stap voor te zijn. De kaarten zullen de prijs van 2010 behouden. Maar de de eerste 250 kopers krijgen een ook nog een 'early bird korting' en hoeven maar 10 euro te betalen! Het kabinet heeft onlangs besloten de 6% btw op onder andere cultuurkaarten in 2011 te verhogen naar 19%. De tickets zullen nog anderhalve maand tegen het voordelige tarief beschikbaar zijn.

10 opmerkingen

Lijkt me een leuk feestje! Tis wel ver weg (zeg 3 uur rijden ofzo), maar het uitproberen waard :D
Trippie poster
"De voorverkoop van de tickets ging al op 1 april 2011 van start. De evenementenorganisator doet dit om de btw-verhoging van kabinet-Rutte een stap voor te zijn"

ik zou dit nog maar eens controleren ;) just my 2cents.
Bijzonder gaaf!! Wij zijn er weer bij :-)
 
Ook is aanwazig
altijd een gezellig feest! arnemuiden is weer aanwezig!
poster