Partyflock
 
­ Nederland

Programma Zeumerbeats bekend

gepubliceerd door , op
Zeumerbeats
26 maart 2011
Vrijdag 8 juli 2011 trapt het Zeumerfestival af met het onderdeel Zeumerbeats! Het beloofd een spetterend evenement te worden voor liefhebbers van house- en dancemuziek. Dansen, feesten en genieten met de muziek van diverse bekende DJ's op het mooi gelegen recreatiegebied. De organisatie kan de volledige line-up bekend maken van de aftrap van het Zeumerfestival.

Heroes of Housemusic
Lucien Foort draait al jarenlang mee in de top van de internationale dance scene. Hij is zonder twijfel een opvallende verschijning, bekend om zijn energieke DJ sets vol progressieve, elektronische house, soulvolle sounds en meesterlijke producties. Op het buitenpodium komt Lucien Foort met zijn succesvolle concept Heroes of Housemusic. Hij neemt hiervoor een aantal DJ's mee: René Amesz, Andy Jones, Andronik en Michel Lima. Samen met het voorprogramma LarryD kan je dansend op het strand de dag doorkomen!

Madhouse
DJ Jean loopt al jaren mee in de housescene en mag zichzelf met recht de populairste Nederlandse DJ aller tijden noemen. In het nationale en internationale clubcircuit is dit feestbeest nog steeds razend populair. Met zijn repertoire heeft hij wereldwijd gedraaid, op Ibiza in elke club gestaan, en scoorde vele grote hits als "The Launch" en "Love Come Home". Zijn concept Madhouse zal op het indoor podium te vinden zijn op vrijdagavond. Het indoor podium wordt geopend met Mark LaRocca en Village Brothers. Hierna neemt de Madhouse het over. Rico Favella, Tony Cha Cha, Quintin zullen samen met MC Boogshe en DJ Jean de avond compleet maken.

Ticketverkoop
De ticketverkoop is inmiddels gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Free Record Shop en via www.zeumerfestival.nl . Kaarten voor Zeumerbeats kosten €20,- in de voorverkoop en aan de deur €25,00. Een ticket voor het gehele festival, inclusief het pop/rock programma op zaterdagavond 9 juli, heeft de voordelige prijs van €27,50 in de voorverkoop.

2 opmerkingen

 
Wordt vast en zeker een lekker feestje (Y)