Partyflock
 
­ Nederland

Cirque d'Anvers

gepubliceerd door , op
Café d'Anvers is één van de oudste authentieke houseclubs van Europa. Ze opende haar deuren in 1989 en staat vandaag de dag nog steeds aan de top van de scène met de beste en bekendste dj's en producers ter wereld wekelijks achter de draaitafels. De locatie is een 16de eeuwse kerk in het midden van het Schipperskwartier in Antwerpen. Gerangschikt als 49ste beste club ter wereld door toonaangevend magazine DJMag. Tot de wall of fame behoren: Sven Väth, Laurent Garnier, Green Velvet, Felix da Housecat, Dennis Ferrer en Sasha. maar ook nieuwe generatie producers vonden hun weg al naar deze underground club: Luciano, Reboot, Karotte, Joris Voorn enz.. Geen wonder dat Café d'Anvers officiële resident club is voor Cocoon en Circo Loco party's in België. Een must voor elke elektronische muziekliefhebber!

Elke vrijdag heeft Café d'Anvers grote internationale namen geboekt staan, maar de zaterdagen zijn gereserveerd voor de residents. Voorheen waren de residentavonden slechts 'gewone' avonden, sinds januari is deze residentnight in een nieuw jasje gestoken en wordt Café d'Anvers bijna wekelijks omgetoverd tot Cirque d'Anvers.

De club zal daadwerkelijk veranderen in een waar circus en elke editie zal Niemand Cake, een professionele groep jonge artiesten die bekend staan om de optredens in Now&Wow, een verassende circusact neerzetten. Verder belooft Cirque d'Anvers elke editie hilarische clowns, verassende acrobaten, vuurspuwers en afwisselend ook suikerspinnen, Popcorn en nep tatoeages.

Niet alleen de club zal tijdens Cirque d'Anvers een gehele make-over krijgen, de welbekende residents zullen deze avonden ook in hun circusoutfits aantreden:
Zoals we gewend zijn van de residents van Café d'Anvers zorgen zij er wekelijks weer voor dat de voetjes van de vloer gaan. Cirque d'Anvers belooft rollende bassen en warme techhouse aan hun trouwe bezoekers.