Partyflock
 
­ Nederland
Element Little Mountain Recordings is niet algemeen zichtbaar!

Errorkrew invites

gepubliceerd door , op
Errorkrew invites
5 maart 2011
FeestErrorkrew invites · Miro Pajic Take 2
Datumvrijdag 25 maart 2011
WinactieErrorkrew invites actiegesloten
LocatieStudio 80 Site
Vrijdag aanstaande is het dan eindelijk zover: Errorkrew nodigt Miro Pajic nogmaals uit. De komst van Pajic stond vorig jaar al op de planning, maar vanwege motorpech van het vliegtuig op de startbaan (ja, je leest het goed) kon Miro Pajic destijds niet vertrekken om op tijd te komen voor zijn gig in Amsterdam. Errorkrew beloofde snel een nieuwe datum, en zo geschiedt het vrijdag 25 maart: Miro Pajic staat voor het eerst in Nederland.

Miro Pajic is onder zijn eigen naam al een paar jaar goed aan de weg aan het timmeren als techno-dj en producer, maar in de jaren '90 is hij begonnen als hardcore dj. En niet zonder succes, onder verschillende pseudoniemen -Miro, Stickhead, E-Man en Steve Shit-heeft Pajic naam en faam gemaakt. Maar de laatste jaren is hij dus actief in de technohoek en brengt hij veel tijd door in de studio om te produceren. Pajic' album 'Saturn Drama' is vorig jaar uitgekomen op Harthouse en behalve dat heeft hij met Chroma de EP Crack Line op TicTacToe uitgebracht, met support van Maetrik, Paco Osuna, Alexi Delano, Magda en vele anderen.

Wat Errorkrew betreft is zijn volgende stap richting techno de juiste stap geweest: zijn producties en sets zijn te omschrijven als donker, mysterieus en hypnotiserend. Of in zijn eigen woorden: 'My heart beats for the twisted, doomy, weird and dance-y stuff..' en laat dat nou juist zo geschikt zijn voor Errorkrew in Studio 80.

De tweede headliner van de avond is Perry van de Vrede aka Patch Park. De Nederlandse techno dj is al jaren bezig en heeft de opkomst van de house in Nederland van dichtbij meegemaakt. Inmiddels heeft hij releases uitgebracht op labels als Little Mountain Recordings en Shlomi Abers Be As One. Twee weken na zijn gig bij Errorkrew komt er bovendien een nieuwe EP van hem uit op Darko Essers Wolfskuil, genaamd 'Not My Best Behaviour'. Zelfs op zijn slechtst is Patch Park nog op zijn best, dus wat Errorkrew betreft mag hij zich best een beetje misdragen op vrijdag 25 maart in Studio 80.

Tijdens Errorkrew invites Miro Pajic gaat het met de rest van de line-up ook goed los. Zo staan Don Ruijgrok, Catsuit en residents V-Neal en Kwik ook op de rol. Don Ruijgrok is een goede bekende van de organisatie en heeft hem al meerdere malen mogen verwelkomen in de Errorkrew radioshow. Ook Catsuit is geen vreemde voor de organisatie, want Rombout oftewel Dirty Larry, stond al eens eerder op een Errorkrew feest. Dit keer komt zijn partner in crime Kiki Toao ook mee en daarmee is de line-up helemaal rond.

Miro Pajic heeft laten weten zelf ook ontzettend veel zin in te hebben in Errorkrew en zal zijn afwezigheid de vorige keer dubbel en dwars recht zetten!

Hieronder zie je de clip van Dusty Star van Miro Pajic: Youtube

Kaarten a 12 euro in de voorverkoop zijn verkrijgbaar via www.studio-80.nl en www.errorkrew.nl en kosten 14 euro aan de deur.

2 opmerkingen

 
Sesamstraat :lief:
Errorkrew, aanstaande vrijdag 25 maart, nodigt ditmaal de Duitse dj Miro Pajic (Frankfurt) uit. Pajic, een van de bestbewaarde geheimen van de internationale techno, maakt platen voor labels als Tic Tac Toe en Lazerslut. Zijn producties eindigen regelmatig in de platenkoffers van dj’s als Richie Hawtin, Magda, Troy Pierce en Adam Beyer. Luister hier naar een recente podcast die Pajic maakte voor Get The Curse.



Zie hier alvast de timetable voor morgen, see you all!
studio 1
23:00 Don Ruijgrok
01:00 Patch Park
02:30 Miro Pajic LIVE
03:30 Kwik

studio 2
01:00 Catsuit
03:00 V-Neal