Partyflock
 
­ Nederland

Hey!

gepubliceerd door , op
Hey!
15 maart 2011
FeestHey!
Datumzaterdag 9 april 2011
WinactieHey! actiegesloten
LocatieCatwalk
FeestHey! · Officiële opening strandclub De Karavaan
Datumzondag 24 april 2011
LocatieKaravaan
FeestHey! · Queensnight
Datumvrijdag 29 april 2011
LocatieMaassilo Site
Op zaterdag 9 april is Hey! weer terug in de underground club van Rotterdam. Dat dit de tiende Hey! avond in amper twee jaar in de Catwalk is zegt meer dan genoeg. De altijd goede en intieme sfeer gecombineerd met een geweldig sound system zorgen ervoor dat Catwalk één van Michel zijn favoriete clubs is. De avonden in de Catwalk doen hem zelfs denken aan zijn oude future avonden in de Nighttown (Rotterdam), mensen die op beide avonden geweest zijn begrijpen vast gelijk waarom.

De afgelopen Hey! editie in de Catwalk, met als gast de Bulgaar KiNK, was weer één groot succes. De tot de nok toe gevulde en uitverkochte Catwalk kreeg te horen waarom er door iedereen zo lovend over KiNK gesproken wordt. Michel de Hey zorgde er voor dat er tot vroeg flink doorgedanst werd!

Deze editie twee gasten uit eigen land; Kabale und Liebe & Jeff Moore.

Kabale und Liebe;
Techno, house of minimal; geef het beestje een naampje. De Amsterdammer Kabale und Liebe zorgt er wekelijks voor dat clubs in binnen- en buitenland van links naar rechts en van voren naar achteren bewegen. Funky, swingend en groovy is de beste manier om de sound van Kabale und Liebe samen te vatten. Onlangs richtte hij samen met de Amsterdamse house held Lauhaus het label Soweso op. Om alvast in de juiste stemming te komen luister eens naar een paar van Kabale zijn eigen releases; "Mumbling Yeah", "Una Y Nada", "Lost in thoughts" en "Since you looked in to my eyes".

Jeff Moore;
Sinds jaar en dag Catwalk resident. Jeff Moore behoeft dan ook weinig uitleg. De Rotterdammers zal de avonden openen zoals vele regelmatige Catwalk bezoekers van hem gewend zullen zijn. "Hey!" is dan ook erg blij met Jeff, een goede opener is namelijk het halve werk:).

Michel de Hey;
Michel is verliefd op de Catwalk, de Catwalk is verliefd op Michel.

Kaarten in de voorverkoop kosten 12,50 (ex service) en zijn te verkrijgen via Timoco (micheldehey.timoco.eu). De Hey! avonden in Catwalk verkopen eigenlijk altijd op de avond zelf uit, wil je er dus zeker bij zijn dan is het verstandig om je kaartje in de voorverkoop te kopen.

Hey! in april;
Naast de Catwalk staan er nog twee Hey! avonden in april op het programma. De eerste is de officiële opening van strandclub de Karavaan in Scheveningen. Mensen die vorig jaar één van de Hey! avonden op het Haagsche strand hebben bezocht weet wat ze te wachten staat. Gasten deze editie; Olene Kadar (live), Eloy & Michel de Hey zelf.

Na een geweldige koninginnenacht editie in de WATT (R.I.P!) afgelopen jaar is Hey! dit jaar weer terug in Rotterdam op de avond voor koninginnendag. Locatie dit jaar is de Maassilo. Goede muziek, leuke mensen en een lage entree zijn de ingrediënten; terug naar een ouderwets gezellige Rotterdamse club avond. In zaal één zorgen Michel de Hey, Monika Kruse, Paco Osuna, Nic Fanciulli en Steven Pieters voor de tunes. Zaal twee is het domein van vier Catwalk residents; Warren Fellow, Taras van de Voorde, Sandeep en Sab Titos. Kaarten voor deze avond kosten maar 15,- in de voorverkoop en zijn te verkrijgen via timoco.

1 opmerking

 
Nice location!