Partyflock
 
­ Nederland

Smeerboel special
Vies, viezer, Smeerboel

gepubliceerd door , op
Smeerboel
21 januari 2011
16 April is de dag: de dag dat alles viezer mag! Na zeven maanden afwezigheid kan je weer genieten van het smerige Smeerboel. In pyjama, oma-onderbroek of onder de vingerverf: los zal je gaan op de meest vuige setjes van Nederlands top uit de techno en minimal scene!

Na ruim een half jaar afwezigheid keert Smeerboel terug in Maresca. De laatste indooreditie is zelfs dik een jaar geleden. Tijd dus voor een gloednieuwe Smeerboel met een vies randje!

Wat kan je verwachten?
1. Een overdosis top techno in een intieme setting. Denk aan Michel de Hey, Shinedoe, Bart Skils, Anton Pieëte en Invite!
2. Smerigheid! Ranzige outfits en een hele hoop vingerverf!
3. Heel veel liefde!

Wat verwacht de organisatie van jou?
1. Dat je in je meest smerige outfit komt: de sky is the limit!
2. Die vuisten in de lucht gaan
3. Heel veel liefde!

Trailer
]

Dresscode
Smeerboel wordt altijd al aangegrepen door het publiek om een speciale outfit aan te trekken, maar dit keer willen ze iedereen oproepen om zo smerig mogelijk voor de dag te komen! Niets is te gek! Als het maar freaky en vooral héél smerig is!

Vingerverfartelier
Afgelopen Smeerboel hebben jullie kennis kunnen maken met het vingerverfartelief: een plek waar je even terug de tijd in kan en je je lekker kunt uitleven met Vingerverf. Ook dit keer zal het vingerverfartelier aanwezig zijn. Trek je oude kleren aan!

Win VIP-arrangement
Wil jij met je vrienden als VIP naar Smeerboel? Doe dan mee met de vieze Smeerboelfotosessie! Wat moet je doen? Maak van jezelf een zo smerig mogelijke foto en post hem op je eigen Facebook account en onder het event op Facebook.

Wat kan je winnen:
  • 5 kaarten voor Smeerboel
  • Opgehaald met het openbaar vervoer
  • Naar binnen via de hoofdingang
  • Fles Berenburger
  • Setje vingerverf

Kaartverkoop
De kaartverkoop knalt lekker door! Je wordt aangeraden je kaartje in de voorverkoop te kopen via Paylogic of bij één van de primera winkels.

11 opmerkingen

 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
Uitspraak van UTCA_Rikkie op maandag 21 maart 2011 om 16:33:
Geniale trailer weer

:D
idd, er toffe trailert! (y)
laatste aanpassing
saaie trailer
Vette trailer.. alleen op 1.18 rent het jongentje voorbij de deur hahahaha
geniaal!
 
Hahahahaha Lekker Bo!