Partyflock
 
­ Nederland

Reset
Interview & warm-up mix Twilight Forces

gepubliceerd door , op
Reset
9 februari 2011
Nog een ruime week en het gaat weer ongenadig los in de North Sea Venue in Zaandam. Er staat dan namelijk weer een editie van Reset op het programma! Art of Dance peilde de stemming bij Twilight Forces die je ook een mix aanbieden om alvast warm te draaien voor het evenement.

Check voor de volledige line-up en overige info de vernieuwde Art of Dance site!

Hi Torben, we hebben nog maar korte tijd te gaan tot Reset. Wat zijn jouw eerdere ervaringen met de North Sea Venue?
Het is altijd een droom van mij geweest om daar te kunnen draaien, ik weet nog goed dat ik naar de Qlubtempo feesten ging in de Hemkade en onder de indruk was van de zaal. Ik heb sinds 1998 altijd geluisterd naar hardtrance en hardstyles, dus nu ik daar mag optreden ben ik daar superblij mee. Ik vind het concept ook erg cool en kijk ook uit naar het publiek, want zij kennen alle muziek en gaan er helemaal in op.

Sommigen zullen Twilight Forces al kennen van jullie eerdere projecten. Waarin verschilt Twilight Forces bijvoorbeeld van het Darqtai & IG-Bounce project?
Ik denk dat Twilight Forces een internationaler geluid heeft. Naarmate we ouder zijn geworden, is onze muziek ook veranderd. Waar we vroeger een combinatie van Duitse en UK Hardstyle waren, is het nu breder geworden. We proberen onze emoties uit te drukken in onze muziek. Dat heeft ook misschien deels te maken met het tekenen bij Dutch Master Works, dat lijkt me logisch. Maar ik vind wel dat we nog steeds ons eigen geluid hebben, en dat is heel belangrijk voor ons.

Tijdens Reset deel je het podium met MC Tha Watcher. Die kennen jullie al vanwege een aantal producties die jullie samen maakten. Is dat extra bijzonder?
Tony is zo energiek. Ik kijk ook altijd extra uit naar een evenement als ik zie dat hij de host van de avond is. We hebben inmiddels een aantal tracks gemaakt samen, waaronder'Freshma': de B-kant van'Leg die Drum ein' op Dutch Master Works en ook bij ons eerdere project The Overminds werkten we al samen. Ik kan verklappen dat er weer een nieuwe samenwerking aan komt:'My Sound'. Deze zal binnen zes a acht weken verschijnen op Dutch Master Works. Dat wordt gezellig met hem op Reset!

Korte tijd geleden tekenden jullie bij Most Wanted DJ Bookings. Waarom heb je voor hen gekozen?
We waren op zoek naar een nieuwe partij die ons kon vertegenwoordigen en vonden bij Most Wanted precies wat wij zochten. Het is ook erg relaxed dat de andere artiesten die daar getekend hebben erg makkelijk in de omgang zijn, we kunnen erg goed met hen opschieten. We zijn erg blij met onze keuze voor Most Wanted.

Is er iets waar we het beslist nog over moeten hebben voordat we allemaal jullie speciale Reset pre-mix gaan downloaden?
Ja, ik denk dat er wel iets is. We traden vroeger op als een duo bij onze DJ-sets, maar Ingo (50% van Twilight Forces, red.) heeft er voor gekozen om zich volledig op het produceren voor Twilight Forces te gaan richten. Dus als je mij ergens ziet draaien, weet dan dat er in de studio op datzelfde moment keihard gewerkt wordt aan nieuwe tracks haha.

Check de mix:


Tickets & openingstijden
Ondanks het feit dat de zomertijd in zal gaan in de nacht van 26 op 27 maart, zal er geen minuut minder gefeest worden. Reset gaat gewoon door tot 7 uur in de ochtend nieuwe tijd! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.artofdance.nl en alle Primera winkels.

17 opmerkingen

Jammer dat het zo ver weg is, anders was dit toch wel een dikke optie geweest ^^
Meesterlijke line up!
Uitspraak van Karel08 op vrijdag 18 maart 2011 om 10:13:
Jammer dat het zo ver weg is, anders was dit toch wel een dikke optie geweest ^^

Vaker naar Reset geweest vanuit Groningen, het is echt een aanrader hoor!
Dikke line up, was hier graag heen gegaan maar kan helaas niet! :(

Vette mix!! Q-base! :D
laatste aanpassing
Uitspraak van Karel08 op vrijdag 18 maart 2011 om 10:13:
Jammer dat het zo ver weg is, anders was dit toch wel een dikke optie geweest ^^

Pff.. 1,5 uur rijden.. Dat is toch niet ver..
 
Uitspraak van Caboithes op vrijdag 18 maart 2011 om 11:33:
Lekker setje!!

Zeker weten. Ze hadden wel op de purple area mogen komen draaien.
laatste aanpassing
 
kaarten besteld:)
op naar zaandam
Uitspraak van Karel08 op vrijdag 18 maart 2011 om 10:13:
Jammer dat het zo ver weg is,

2,5 uur :P maar voor zo n feest heb ik het er wel voor over
laatste aanpassing
 
Twilight Forces :respect:

Maken tenminste nog echte hardstyle met fatsoenlijke kickdrums erin.
kan niet wachten! ik heb der zin in!
whooeeehooeeee !!!! tot zaterdag
Lekkere mix!
Ik ben 1 keer in de hemkade geweest, ik had er veel van verwacht maar het viel een beetje tegen. Het concept is wel te gek.
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 19 maart 2011 om 11:20:
Zeker weten. Ze hadden wel op de purple area mogen komen draaien.

Ze stonden al eens op de purple op Defqon 2008.
laatste aanpassing
 
is deze set niet ergens te downloaden :O
Hééél veel bekenden bezoekers die avond :D!
ZIN IN!