Partyflock
 

Headhunterz komt naar Reusel
Zaterdag 7 mei in de Valk

gepubliceerd door , op
Headhunterz
15 februari 2011
Noculan organiseert op zaterdag 7 mei weer een hardstyle avond in uitgaanscentrum De Valk in Reusel. Na diverse concepten op deze locatie - zoals Hardstyle.nrg en Bassrave versus Oldschool Gangsters - komt de organisatie met een special rondom de populaire hardstyle DJ Headhunterz. Daarnaast staan drie talentvolle Kempische DJ-duo's in de programmering.

Sinds 2007 is Noculan actief op het gebied van de organisatie van evenementen. Wat zij niet onverdienstelijk doen met concepten door heel het land en op verschillende festivals, waarbij de nadruk ligt op oldschool, early hardcore en hardstyle. Ook in de Kempen hebben ze hun sporen meer dan verdiend. Met zowel succesvolle evenementen in De Valk, als met het hosten van de dancetent op Nubux festival. Op zaterdag 7 mei richten ze zich weer eens volledig op de hardstyle!

DJ Headhunterz
Onder de naam Headhunterz groeide Willem Rebergen in enkele jaren uit tot een van de meeste gevraagde Hardstyle DJ's van de wereld. Vanaf het winnen van de Q-dance DJ contest in 2005 ging zijn carriere in een stroomversnelling en stond hij direct op megafestivals als Defqon 1 en Q-base. Niet lang daarna pikte labeleigenaar DJ The Prophet zijn talent op en bood hem de mogelijkheid om platen uit te brengen bij het zeer populaire Scantraxx records. Vanaf 2008 mocht hij daar zelfs het nieuwe sublabel Scantraxx Reloaded beheren. Als boegbeeld van het Scantraxx label produceerde Headhunterz de ene hit na de andere. Denk aan 'Sacrifice', 'Fear of darkness', 'Subsonic', 'Rock civilization' en vele anderen populaire tracks die zich kenmerken door de sterke hardstyle kick en goede melodieën. Dat bleef niet onopgemerkt, want in Nederland stond hij op ieder groot festival en in het buitenland werd hij ook steeds vaker gevraagd. Grote feesten in Australië, Italië, Zwitserland, Estland, Engeland en Spanje zijn voor hem geen onbekenden meer. In 2010 kwam de ultieme kroon op zijn werk, met een evenement volledig in het teken van hemzelf: X-clusive Headhunterz in de Heineken Music Hall. Noculan is dan ook zeer vereerd om deze grootheid naar Reusel te kunnen halen.

Kempisch DJ-duo's
Naast DJ Headhunterz bestaat de programmering uit drie talentvolle DJ-duo's, die allen afkomstig zijn uit de Kempen. Het Reuselse duo Ground Force mag inmiddels gezien worden als de vaste kracht op feesten van Noculan. Daarnaast stonden ze afgelopen zomer ook op grote festivals als Gigadance, The Last World en Daydream. Mede dankzij hun sterke DJ-sets, maar ook zeker vanwege hun hardstyle hits 'Zombie' en 'You like that'. De uit Veldhoven afkomstige Prop-DJ en Emvidial staan alweer voor de vierde keer in de Valk. Zij maken samen met het Hooge Mierdse duo Soulrage de programmering compleet. De presentatie is in handen van MC-B.

Timetable
21:00 - 22:30 Soulrage
22:30 – 00:00 Emvidial vs Prop DJ
00:00 – 02:00 Headhunterz
02:00 – 03:45 Ground Force


Tickets
Kaarten voor dit evenement kosten € 8,- in de voorverkoop, welke zijn te krijgen via easyticket.nl en seedance.nl. Aan de deur betaal je € 12,50 aan entree. De Valk is zaterdag 7 mei geopend van 21.00 uur tot 03.45 uur. De minimumleeftijd is 16 jaar, dus vergeet je legitimatie niet! Kijk voor meer informatie over dit evenement op www.noculan.nl.

Voor dit evenement kun je kans maken op gratis entree via www.reuselcity.nl, daar wordt door middel van een prijsvraag maar liefst 4 x 2 kaarten verloot voor dit evenement.

10 opmerkingen

DJ Rob en consorten hebben hun draai gevonden in de gezelligheid van Reusel (y)
laatste aanpassing
is al lang geen grootheid meer die hhz
Uitspraak van Valentijn:mixje: op woensdag 4 mei 2011 om 01:46:
is al lang geen grootheid meer die hhz

Nooit geweest. Scantraxx sletje dat het is.
Uitspraak van Valentijn:mixje: op woensdag 4 mei 2011 om 01:46:
is al lang geen grootheid meer die hhz

Voor jou niet voor ons wel! Zo hebben we allemaal ons ding..! Toch? :respect:
Mooi om te zien dat elke keer weer als er iemand in deze scene succes heeft, hij uitgekotst wordt door het publiek :lol:
Zegt meer over de uitkotsers dan over de uitgekotsten by the way.
Artiest {SHOWLIST artist 64672, 58341}
Uitspraak van Bobje op woensdag 4 mei 2011 om 13:25:
Mooi om te zien dat elke keer weer als er iemand in deze scene succes heeft, hij uitgekotst wordt door het publiek
Zegt meer over de uitkotsers dan over de uitgekotsten by the way.

En zo ist maar net
Artiest Joe
Veel plezier iedereen!!!
Artiest {SHOWLIST artist 142036, 119}
Naast ff Headhunterz checken ook Ff voor un JUUP met mijn vrienden uit de Kempuh!!!:lol:
laatste aanpassing
 
Hardcore fans aanwezig zo te zien. En ik maar denken dat zijn terugkomende boeken, 3 albums en algehele respect vanuit de hele wereld, wat betekende.
Was een kei gaaf feske! Alleen jammer dat HH al om half 2 weg moest! (n)