Partyflock
 

Pleinvrees brengt house terug in voormalige Club More

gepubliceerd door , op
Pleinvrees
1 maart 2011
Elf maanden na het meest knusse Koninginnedagfeest van Amsterdam durft Pleinvrees eindelijk weer onder de mensen te komen. Naast een jaarlijks terugkerend Koninginnedagfeest – dit jaar is de locatie bovenop de Singel – is er nu eindelijk ook een clubeditie. Om dat te vieren gaat Pleinvrees op zaterdag 2 april een avondje deep housen in de kelder van Club Roses aan de Rozengracht. Voor de kenners is dat de voormalige club More, maar dan met een fraaie make-over.

Deephouse dus. Even geen schmutzige Berlin underground techno of Amsterdamse pussyhouse, maar een heerlijke, diepe, warme, energieke en melodieuze sound. De muziek past ook uitstekende bij opbloeiende lente! Deze uiterst creatieve, melodieuze, non-repetitieve house-variant, hoor je vrijwel nergens, maar daar wil Pleinvrees verandering in gaan brengen. Dit is dan ook terug te zien in een volledige deephouse programmering met grote namen als Joris Delacroix, Arjuna Schiks en Miss Melera. Gezien het feit dat ze alle drie liefhebbers zijn van elkaars muziek is er een enerverend samenspel te verwachten.

Omdat Pleinvrees een voorliefde heeft voor producerende artiesten, presenteren we zo trots als een aap het Amsterdamse debuut van Frankrijks beste producer Joris Delacroix. Al zijn tracks worden door kenners hoog aangeschreven en zijn een lust voor het oor, zowel thuis op de bank als in een nachtclub. Luister eens naar tracks als "Symbiose", "She", "Missing M", "Mueva" en "Broken" en je snapt waarom.

Naast Delacroix kent de line-up met Arjuna Schiks (live) een andere geniale producer. Hij is geestelijk vader van het prachtige "Mahesvari", waarmee Arjuna zich de in harten van de Amsterdamse clubscene heeft weten te sluiten. De enige vrouwelijke artiest van de avond, Miss Melera (bekend van o.a. GZG en Shoeless), zal met haar energieke en opzwepende eindset de laatste hand leggen aan het melodieuze voorspel van beide heren. Pleinvrees residents Sir Loin & Mr Moist en Boss & Harris (ook leuk om naar te kijken) maken ons feest compleet.

Dos je uit als je vrolijke en kleurijke alterego, geheel passend bij de sound en de entourage van de avond. Oh, en de kaartverkoop gaat zeer rap dus wees er snel bij! Kaarten zijn te koop bij de Free Record Shop of via Ticketscript met onderstaande link:

Kaartverkoop: https://shop.ticketscript.com/channel/web/start-order/rid/5YS4VKCK
Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=154602494594682

Line-up & timetable

22.30 – 00.00: Boss & Harris
00.00 – 01.00: Sir Loin & Mr Moist
01.00 – 02.00: Arjuna Schiks (live)
02.00 – 03.30: Joris Delacroix
03.30 – 05.00: Miss Melera

Muzikale preview

Set Joris Delacroix:

Set Miss Melera:

Mahesvari van Arjuna Schiks:

1 opmerking

Deephouse :)