Partyflock
 
­ Nederland

OffCourse076
The kick-off

gepubliceerd door , op
OffCourse076
23 februari 2011
FeestOffCourse076 · The kick-off Site
Datumdonderdag 7 april 2011
WinactieOffCourse076 actiegesloten
LocatieKerkplein
Na vele succesvolle edities van OffCourse040 in Club Rembrandt, De Rechter & De Danssalon in Eindhoven doet Dejavu Events nu eindelijk Breda aan met hun concept OffCourse076! Het Kerkplein voldoet aan hun eisen om hier de kick-off te geven, die garant zal staan voor een dikke clubnight op je donderdagavond!

Denk hierbij aan de dikste artiesten die voor je klaarstaan om jouw weekend in te luiden met de dopeste tracks! Het DJ duo Groovenatics heeft de laatste keer De Danssalon al zwaar gerocked en is sowieso van plan dit weer te doen in Breda! Franky Rizardo zal zorgen dat je niks tekort komt met zijn dj-skills en Mell Tierra zal als local hero laten zien waarom Breda trots op hem is! Als host hebben is daar homey Bizzey, die weer weer garant zal staan om dit alles op te hypen als een gek!

Dus houd je ogen en oren wijd open en geniet van een clubavond van formaat! Om het nog makkelijker te maken hebben alle studenten tot 01:00 uur gratis entree op vertoon van Ov-jaarkaart en/of hun studentenpas. Voor iedereen na 1 uur en die geen student (meer) is, maar net zo los wil gaan als de rest is het maar 5 eurootjes!

See you the 7th of April at OffCourse!

1 opmerking

Nice! Ben er waarschijnlijk bij!