Partyflock
 
­ Nederland

Club Classics

gepubliceerd door , op
Club Classics
16 februari 2011
Het Radio Veronica duo dj Sven O, Juri V, oud Veronica dj Ronald de Bas – en Crystal Venue hebben de handen ineengeslagen voor de lancering van een gloed nieuw classics evenement. Club classics staan niet alleen voor de jaren 80 en 90 maar ook voor de dance classics van 2000 en daarna. Kijk daarom niet raar op wanneer er een hit van de Vengaboys volgt na een hit van Lady Gaga.

Viermaal per jaar zal de Crystal Venue omgetoverd worden naar de tempel der herkenbare hits. Met dj Sven O, JuriV en DaBass zorgt de Crystal Venue in ieder geval voor een ijzer-sterk dj-team. Daarnaast zal er elk feest een live-act zijn. Bij de kick-off zal dit niemand minder zijn dan Captain Jack. Vanaf 22:00 uur zullen de deuren geopend zijn en zullen niet eerder sluiten dan wanneer de laatste feestganger de vloer heeft verlaten!

Dj Sven O scoorde in de jaren 80 in 44 landen over de hele wereld een nummer 1 hit met de 'Holiday Rap' en hij is hiermee één van de meest gevraagde Dance classics-dj's van Nederland. Ook maakt hij deel uit van het team van 'Somertijd', de 'moeder der middagshows' bij Radio Veronica.

Iedere zaterdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur draait dj Sven O tijdens radio programma 'Club classics' van disco tot house, kortom alles waarop gedanst kan worden.

Nu wordt het dus tijd voor Club classics live! Juri V, kortweg JuriV, wordt in de wandelgangen ook wel de opvolger van de legendarische Ben Liebrand genoemd. Met zijn eigentijdse en verassende mixen zorgt hij gegarandeerd voor een volle dansvloer. Hij is een ervaren Drive-in show dj, maar is begonnen als Club dj, vandaar dat hij graag in de stijlvolle ambiance van de Crystal Venue wil komen draaien.

Ronald de Bas begon zijn dj carrière in het hoge noorden en werd ontdekt door mensen van Radio Veronica. Dit was het begin van een carrière met de Radio Veronica Drive-in show. De combinatie van deze drie heren en Captain Jack kan niet anders dan een geweldige start zijn van een reeks nieuwe feesten in de Crystal Venue.

2 opmerkingen

captain jack in hun nieuwe bezetting... niet echt classic :/
Captain Jack R.I.P :-(
Maar toch goed initiatief! Classics altijd welkom!