Partyflock
 

Programma BC12 maart

gepubliceerd door , op
Programma BC12 maart
29 oktober 2010
Deze maand is het dan eindelijk zover.. de voortzetting van BC12 in vernieuwde setting. Na een maandje gesloten te zijn in Februari om grondig onder handen te worden genomen, is de BC12 nu terug op de vertrouwde locatie met een nieuwe naam: Chicago Social Club. Na een flinke verbouwing is het oude theater aan het Leidseplein nu mooier, praktischer en zelfs een stukje ruimer geworden om beter aan de eisen van het nachtleven te kunnen voldoen. Met een dik Funktion One systeem in beide zalen, vernieuwde barren, garderobe en ingang heeft deze locatie nu alles in huis om nog harder te kunnen rocken zonder een greintje van zijn charmes te verliezen. De vrijdagen zullen gehost worden door BC12, met dezelfde stijl van programmeren als voorheen maar nu nog scherper dan ooit.

De kick-off zal vrijdag 11 Maart worden verzorgd door niemand minder dan de kroonprinsen en -prinsessen van het Amsterdamse nachtleven: Bar27. Zij keren terug met hun succesconcept Wunderbar, wiens vorige uitverkochte editie een van de grootste knallers van BC12 kan worden genoemd. Omdat het de eerste avond is en de eerste klap altijd een daalder waard is, wordt er meteen groots uitgepakt en kan er worden doorgepakt tot 08:00 in de vroege morgen. Met Kabale und Liebe vs Lauhaus, Anonym (live), Tom Ruijg (live) en alle Bar27 residents op het affiche is BC12 met dit "Circus Of House" dan ook verzekerd van een opening van epische proporties.

Na dit serieuze housegeweld is het de vrijdag erop (18 Maart) tijd voor stevige disco-actie van Blockparty, een nieuw initiatief van creatief netwerk FewKidsOnTheBlock. Zij hebben het privilege weten te verwerven om de albumrelease van MUNK te verzorgen, Duitslands meest invloedrijke disco artiest sinds Moroder. Daarnaast zullen residents Lustige Lola & Weltschmerz en Lars Vegas laten zien dat Amsterdam op disco gebied fier aan de frontlinie staat.

De laatste vrijdag van de maand zal vanaf Maart elke twee maanden worden verzorgd door lokale onruststokers Plak. Vrijdag de 25e zijn zij voor het eerst weer aan zet na aantal zeer succesvolle, tot de nok toe uitverkochte edities vorig jaar. Omdat je nooit winnende teams moet veranderen, staan ook nu weer alle residents en aanverwante vrienden op het programma. Ditmaal aangevuld met Roemeens trots Zotist, die met een snoeiende set nog maar eens duidelijk zal maken waar de rechtgeaarde raver het ware plakgevoel kan opdoen.

Met zo'n ijzersterke eerste maand werpt BC12 zichzelf keihard terug in de bovenste regionen van het Amsterdamse nachtleven, met daarbij de belofte dat de lijn enkel maar zal stijgen.