Partyflock
 
­ Nederland

Dance Valley's Solid Ground
The line-up part II

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 6 augustus vindt de zeventiende editie van één van Nederlands oudste festivals - Dance Valley - plaats in recreatiegebied Spaarnwoude Park. Vandaag presenteert UDC het tweede gedeelte van de line-up van de Solid Ground. Deze Ground is één van de drukste plekken op het festivalterrein met veruit de meeste areas. In deze Ground gaan we los met ROOG's House, Beatloverz, Nachtboetiek, Evlo, Dum Dum Valley of the Dolls by BMKLTSRCRDS, Bomb Diggy: Tropical Bass en What Is Happening Here.

ROOG's House
In ROOG's huis te Spaarnwoude Park is House in al zijn variaties de universele taal van de dansvloer, met een tot de verbeelding sprekende lijst wereldtoppers. De Hollandse House meester zelf staat zowel solo als met zijn live-act Hardsoul op het programma, die op 6 augustus verder bestaat uit broer Greg van Bueren, Mavis Acquah & drummer Glenn Helder. Het Haarlemse super duo Chocolate Puma geldt als een grootheid op het gebied van kwaliteits House dankzij talloze hits. De dynamische één twee tussen René Amesz en Baggi Begovic wordt een demonstratie van het hedendaagse House geluid. De Italiaanse tandem The Cube Guys, de Spaanse House bazen The New Iberican League en de Spaanse House furies Balearic Soul brengen Zuid-Europees temperament en een exotische groove mee. De Britse masters Copyright, soulbrother I/Fan, de Nederlandse traktatie Phonic Funk, het enerverende ZO! Gospel Choir en MC Roga completeren het bomvolle programma.

line-up:
ROOG
The New Iberican League
Copyright
Chocolate Puma
Hardsoul live! ft. ROOG, Greg van Bueren, Mavis Acquah & Glenn Helder (live)
ZO! Gospel Choir
René Amesz & Baggi Begovic
I/Fan
Roga
Balearic Soul
The Cube Guys
Phonic Funk

Beatloverz
Beatloverz is in razend tempo uitgegroeid tot één van de meest succesvolle concepten in de regio Rotterdam, met beregezellige feesten in de Ahoy, Maassilo en de oude Beachclub Vroeger. Het IJzersterke concept transformeert in Spaarnwoude Park tot een buitenattractie met een uitpuilende line-up nationale en internationale draaikoningen. De Portugese volksheld Mastiksoul en de Amerikaanse vakbroeders The Martinez Brothers zijn internationale toppers op het Beatloverz affiche. De Hollandse held Hardwell, de soulfamilie Shermanology, de populaire Quintino, funkbeest Vato Gonzalez ft. MC Tjen, new kid Nicky Romero, sfeerbrenger Ricky Del Prado, DJ Ra-Zoon, talent Mike Joshua en veteraan Bryan Dalton vormen de Nederlandse afvaardiging artiesten. Met vocale hulp van het trio MC's Gee, Mitch Crown, Jollygood en de live-muzikanten I-Sax en Jethro Angkotta krijgen de digitale beats een body van vlees en bloed.

line-up:
Mastiksoul
The Martinez Brothers
Hardwell
Quintino
Shermanology
Vato Gonzalez ft. MC Tjen
Nicky Romero
Ricky Del Prado
Ra-Zoon
Mike Joshua
Bryan Dalton
MC Gee
MC Mitch Crown
MC Jollygood
I-Sax (live)
Jethro Angkotta (live)



Nachtboetiek
Nachtboetiek heeft zijn wortels in de semi-illegale House underground van de vroege jaren '90 en is tegenwoordig een feestelijk platform voor o.a. de sensationele Full Moon en bonte Koninginnedag parties. Hun outdoor stage op de Solid Ground biedt ruimte aan een aantal onsterfelijke Nederlandse House giganten uit de oude en nieuwe school. Initiator Spider krijgt muzikale versterking van een topteam bestaande uit Bingo Players, Madhouse icoon Jean, veteraan Randy Katana, special act Gelazer! Shagspeare & Lady Bee ft. The The Darkraver, groove fanaten Groovenatics, de veelzijdige MEM, de opzwepende Ruben Vitalis, feestjesbouwer Mike S, kameleon Enrico de Luca, oudere jongere Emiel Roché en de MC's Lady Bee en Boogshe.

line-up:
Bingo Players
Jean
Gelazer! Shagspeare & Lady Bee ft. The The Darkraver
Spider
Groovenatics
Randy Katana
MEM
Ruben Vitalis
Mike S
Enrico de Luca
Emiel Roché
MC Lady Bee
MC Boogshe

EVLO
De EVLO feesten vormden in de eerste helft van de jaren '90 de basis voor wat uiteindelijk Dance Valley zou worden. Dance Valley blijft trouw aan haar roots en presenteert Evlo anno 2011. Ruim 15 jaar na het ontstaan heeft het concept een eigentijdse draai gekregen en is het momenteel symbool voor de sfeer en sound op het feesteiland Ibiza. De Belgische PRINZ is een oude bekende in de Solid Ground, waar verder de Nederlander Onnik, de Brit KosmetiQ, de happy vibers LouLou Players, de Spaanse Miquelet vertegenwoordigt Ibiza en het Zwitserse duo Paul Lomax & Simon K het podium bestijgen.

line-up:
Paul Lomax & Simon K
PRINZ
LouLou Players
Onnik
KosmetiQ
Miquelet

Dum Dum Valley of the Dolls by BMKLTSRCRDS
Dum Dum Valley of the Dolls by BMKLTSRCRDS staat onder bezielende supervisie van wereldberoemde act Boemklatsch, die met hun label BMKLTSRCRDS het alternatieve dancelandschap ingrijpend veranderd heeft. Na hun legendarische shows op de afgelopen Dance Valley's reizen de Dum Dum-ers deze zomer opnieuw af richting Spaarnwoude Park met een uitgebalanceerde delegatie muziekvrienden: De Utrechtse cult-held Kypski, Techno futuristen TWR72, Het Belgische duo Ed & Kim, Het Hollandse talent Nima Tahmasebi / NT89, labelhelden Riptide vs Dem Slackers, het vaderlandse Disco tweetal Pretty Young Trouble en MC Atactic.

line-up:
Boemklatsch
Kypski
TWR72
Ed & Kim
Nima Tahmasebi / NT89
RipTide vs Dem Slackers
Pretty Young Trouble
MC Atactic

Bomb Diggy: Tropical Bass
Met het zonnige Bomb Diggy: Tropical Bass waait er een tropische wind door het danceland. De Bomb Diggy Crew brengt de Engelse clubtrend Heatwave naar Nederland: swingende tropical beats met invloeden uit de Dancehall, Reggae, Bashment & Carribean Rave. Gemixt met een extra dosis Kuduro, Cumbia, Soca, Dubstep, Baile-funk en Bubbling ontstaat hier een exotische fruitcocktail met een extra fijne nasmaak. De optredende artiesten in deze area zijn: Baobinga, Diamond Bass, Munchi, Hat'n Hoodie, Narain Ashad en Bomb Diggy Crew.

line-up:
Baobinga
Diamond Bass
Munchi
Hat'n Hoodie
Narain Ashad
Bomb Diggy Crew

What Is Happening Here
Niet zo maar een area, maar een onuitwisbare ervaring. What Is Happening Here schroomt geen enkele truc om al je zintuigen over te nemen en je mee te nemen op een zinnenprikkelende muziekreis. Een bijzondere area waar muziek, humor, decoratie, live theater, spelletjes en brutaliteit samen komen met de pompende beats van Miaw, Kroons, Robbert de Hiro, Saskia Rocks, Zupa, Frenky D en Jean d'Egbert.

line-up:
Miaw
Kroons
Robbert de Hiro
Saskia Rocks
Zupa
Frenky D
Jean d'Egbert

Radio De Roze Panters
De overgangen tussen de verschillende grounds wordt een feestje op zicht dankzij de kunsten van vermaarde collectief Radio De Roze Panters. Zomerse gezelligheid, feestelijke muziek en ontwetende bezoekers die spontaan beginnen te dansen op guilty pleasures platen.

line-up:
De Sheik
Gewoon Super
Der Pudel
Duo Penaughty
Nelis
Misjah
MC Pompheimer

Morgen meer
Morgen is het 'the hard way or the high way' als we trekken naar de hoogste regionen van het festivalterrein en The Higher Ground ontdekken met daarop de outdoor stage Showtek presents Dutch Master Works en de vertrouwde HQ.
Meld je nu aan voor de Dance Valley twitter zodat je alles als eerste weet. Of volg Dance Valley via facebook, hyves, youtube en natuurlijk de officiële site www.dancevalley.com

Tickets nu verkrijgbaar
Tickets voor Dance Valley zijn nu verkrijgbaar op www.dancevalley.com.

20 opmerkingen

Morgen grote dag! Ben benieuwd naar The Higher Ground!
 
:respect: goed bezig!
Uitspraak van De Bleek op dinsdag 8 maart 2011 om 17:10:
Morgen grote dag! Ben benieuwd naar The Higher Ground

:jaja:

Al denk ik dat ik mn vriendin niet van het benedenveld af ga krijgen :lol:

"schatje, boven hebben ze ook house hoor..." (hardhouse that is gna gna!!)

Alhoewel ik me vorig jaar super heb vermaakt bij Dum Dum! ook relaxed dat de Hard techno dit jaar beneden staat!!
laatste aanpassing
Nachtboetiek(L) de rest: (Y) toppie!
Nice Nice Nice!!:bounce:
Ik kan zooo niet wachten!!
Toemaar! Dit is geen kattepis! Kan niet wachten tot morgen!
laatste aanpassing
MASTIKSOUL!!!!!!!
Ik heb 'm gemist op Amazone Project...
Artiest {SHOWLIST artist 50699, 106, 18513}
lekker:);) nr 1 feest from holland:):):):):):):)
Morgen word ook echt dik! echt een top feest:)
wat een namen :D nu al top!!
zo benieuwd naar morgen.
 
NachtBoetiek gaan we knallen of niet Zon of regen ons houden ze echt niet tegen
niet helemaal mijn ding bovenstaand, maar goed, kom maar op met die higher ground!!
Werkzaam bij Hard in de Streek
Artiest {SHOWLIST artist 102035, 72496}
Benieuwd naar de Hardstyle...
beide line-ups wederom prima voor elkaar! :respect: