Partyflock
 
­ Nederland

Midnight freaks invite Nôze

gepubliceerd door , op
Midnight freaks
17 februari 2011
FeestMidnight freaks · invite Nôze 'Dring' World Tour
Datumzaterdag 19 maart 2011
LocatieAIR Site
Na twee jaar zijn de mannen van Nôze terug met een nieuw album. En net als goede wijn, verfijnd en volwassen, komen ze terug met meer diepte en subtiliteit. Toch blijft Nôze wel gewoon Nôze, alleen hebben ze hun gekleurde entertainer kostuums uitgedaan en zijn meer toe gaan werken naar hun grote liefde voor geïmproviseerde muziek. Op 19 maart staat dit Franse duo in AIR en zijn ze te gast bij het Flamboyante nachtgezelschap van de Midnight Freaks om hun nieuwe album aan het Nederlandse publiek ten gehore te brengen. Naast Nôze zullen unders, Efdé en Tim Hoeben achter de decks verschijnen op deze bijzondere avond.

De mannen van Nôze hebben het een tijdje rustig aan gedaan in de studio na twee jaar waarin ze de hele wereld zijn over gegaan voor hun tour met het afgelopen album. Dit heeft gezorgd voor een briljante opvolger van 'Songs On The Rocks'. Vanuit verschillende hoeken en collaboraties met verschillende artiesten is het nieuwe album 'Dring Dring' tot stand gekomen. Ze noemen het zelf 'een spontaan proces waarin grenzen tussen muziekstijlen vervaagden en waarin iedereen complete vrijheid kreeg'. Met dit album willen ze hun dankbaarheid uitten naar de wereld van jazz en geïmproviseerde muziek waarbij het talent van degene waarmee ze samen werkten voor dit album benadrukt worden. Onlangs zette het duo de beruchte en veelbesproken Panorama bar in Berlijn nog compleet op z'n kop. Nôze zal op 19 maart het publiek in Amsterdam op een melancholische en feestelijke manier vermaken met hun reis door de wereld van house in combinatie met vele verschillende andere muzieksoorten die ze op hun pad tegen zijn gekomen, zoals Reggae en Jazz.

De Midnight Freaks hebben naast deze speciale act ook weer drie van de grootste namen uit de Hollandse house en tech-house scene weten te strikken namelijk unders, Efdé en Twisted DJ Contest winnaar Tim Hoeben. Deze heren staan alle drie bekend om hun vrolijke sound en zorgen iedere gig weer voor een feestje. Om deze reden vormen zij de perfecte aanvulling naast Nôze. Natuurlijk zorgen de Midnight Freaks zoals iedere week weer voor een beleving waarin de muziek, decor en entertainment samen smelten tot een geheel wat zal zorgen voor een hele spannende en bijzondere avond waarbij maar een woord centraal staat: feest!

3 opmerkingen

hele spannende en bijzondere avond waarbij maar een woord centraal staat: feest! (Y)
Wat Badtrip zegt!
Werkzaam bij Particle
Zin in!! Noze rockte 2 maanden geleden de Berghain helemaal de pan uit :)