Partyflock
 
­ Nederland

BKJN presents Together we are Hardcore festival

gepubliceerd door , op
Together we are hardcore
15 februari 2011
Al decennia lang wordt de mensheid gedreven door muziek. Het brengt ons bij elkaar en geeft een gevoel van eenheid. Bij elk muziek genre word dit op een andere manier geuit, maar of het nu een straatmuzikant, concert of opera is, één ding hebben zij allen gemeen: het maakt ons gelukkig. Dat dit gevoel zoveel meer is dan alleen dat ene moment van met z'n allen luisteren naar die ene muzikant of artiest bleek wel toen in begin jaren 90 de hardcore muziekstroming ontstond. Gabbers of zoals ze nu graag genoemd worden, hardcore liefhebbers, gingen verder dan waar welke muziek fan ooit geweest was. De liefde voor deze o zo krachtige muziek leek haast geen grenzen te kennen. Tezamen met de vele opkomende feesten gaven ze jongeren de kans door te gaan tot diep in de nacht, samen met al hun vrienden. House in het algemeen is dan ook meer dan alleen een muzieksoort en hardcore is voor sommigen zelfs een soort religie en gevoel, wat je alleen kan voelen als het virus je gepakt heeft.

Na jaren van groei en teveel commercie kwam er een periode van rust. Maar dat hardcore niet uitgebannen kon worden, bleek wel na een paar jaar van stilte toen het weer keihard terug kwam. Iedereen besefte weer dat het mooiste, puurste en hardste wat de house scene rijk was niet kon en niet mocht stoppen en mensen stonden weer op om het gevoel van uren lang hakken op dikke beats te delen met een ieder die hier voor open stond. Nederlandse organisaties kregen weer vorm en BKJN Events events klom al snel omhoog door het geven van kwaliteitsevenementen, recht vanuit het hart. Een hardcore hart waarbij je je als liefhebber een nacht lang voelt zoals iedere gabber zich het liefste altijd zou willen voelen. Met deze prachtige gedachte presenteert BKJN Events events een festival dat vernieuwing moet brengen in de massale aanbieding van de ontelbare buitenfeesten.
Op een locatie die al sinds het begin bekend staat als een van de hardcore tempels van Nederland verkondigen zij dan ook met vele duizenden fans uit binnen- en buitenland het feest waar je als echte die-hard gewoon niet omheen kan. Hoe je het ook went of keert, hardcore was, is en blijft zoals het is, omdat wij er met z'n allen zo ontiegelijk veel van houden: Together we are hardcore!

21 mei 2011 zullen verdeeld over diverse podia alle facetten van hardcore voorbij komen in marathon van een feest om dit gevoel en die muziek te eren. Maarliefst 15 uur lang kan er genoten worden van de beste hardcore uit het verleden, heden en het buitenland. Met een grote buiten area, die plaats biedt aan vele bezoekers, en 3 binnen podia wordt er langs het water een sfeer gecreëerd die doet denken aan legendarische feesten zoals bijvoorbeeld Gabberland. Bij het vallen van de nacht zullen ook de andere zalen, trappetjes en gangetjes in de locatie zelf open worden gesteld om je zo tot de volgende ochtend 6 uur te kunnen voorzien van de vetste beats. Natuurlijk blijven de buiten chill areas de gehele nacht open, zodat je tussen al het gefeest door nog even lekker kan genieten van het uitzicht over het water. BKJN Events events presenteert hierbij de lijst met artiesten die je door de gehele periode van middags tot de volgende ochtend gaan bedienen met de beste muziek. Dat deze artiesten net als de organisatie en de bezoekers maar 1 passie hebben moge duidelijk zijn, dus bereidt je voor op heel veel moddervette hardcore!

De mainstage zal in het teken staan van mainstream hardcore, maar ook voor de meer industriële en hardere varianten zal er tijd worden vrijgemaakt. De stage die tot 23.00 uur zal plaatsvinden op een buiten podium zal zijn weg vervolgen in de tempel zelf, waar het zal door gaan tot diep in de nacht. De artiesten die hier optreden zijn:

Hardcore Mainstage
DaY-már
Partyraiser
Noize Suppressor (live) Italië
Meagashira
Radium Frankrijk
Outblast vs Angerfist
Tha Playah
Mad Dog (live) Italië
Predator
Chrono & The Demon Dwarf (live)
Nosferatu
Amnesys Italië
Negative A vs Counterfeit
Tieum Frankrijk
Lunatic & Miss Hysteria
Marlice
Terminal & Vavaculo
Mc Tha Watcher
Mc Da Hustla

Op het tweede podium wordt er gekeken naar het verleden en de oorsprong. Dat hardcore in het begin eigenlijk bijna alleen van Nederlandse bodem kwam, geeft ons in dit kleine landje toch nog steeds een trots gevoel. Juist daarom heeft BKJN Events er voor gekozen om alleen maar Nederlandse artiesten te plaatsen in de early hardcore area. Degenen die alles uit de kast gaan halen om je terug te nemen naar deze tijd zijn:

Early Hardcore
Dano
Leviathan
Miss Zelda
The Outside Agency
Luna
Frantic Freak
Chosen Few
Sequence & Ominous
Dr. Rude
Buzz Fuzz
Dazzler
Champ-e-on
OCD
Only
Mc The Intellectual Killer

Door de jaren heen is het allang niet alleen maar de Nederlandse muziekindustrie die zorgt voor vernieuwing en kwaliteit. In het buitenland creëerden vele artiesten hun eigen stijl die zich kenmerken door andere tempo's, melodie lijnen en beats. Van een variatie van al deze hardere stijlen uit binnen- en buitenland is dan ook te genieten in de derde area, met als toetje een extra lang solo optreden van de Italiaanse helden The Sickest Squad, die hiervoor speciaal hun eigen area zullen krijgen, en op hun beurt hier weer een vijf uur lang durend optreden zullen verzorgen.

Harder than Hardcore
s'Aphira
Tymon Australië
Maissouille live Frankrijk
The Speed Freak live Duitsland
Angernoizer live
Harry Potar live Frankrijk
The Braindrillerz live Italië
Noisekick live
The Sickest Squad live Italië 5 hour set!
Dr. Peacock
Tripped live België
Cup-a-core
Tagzz

Last but not least is er nog de 'All styles of hardcore area', die plaats biedt aan artiesten die elk weekend op feesten staan omdat zij als geen ander de liefde hebben voor muziek. Of het nu jonge talenten zijn of doorgewinterde dj's met jarenlange ervaring, een ding hebben ze allen gemeen, ze doen het niet voor de commercie maar voor de Hardcore en alleen daarom al verdienen ze respect.

All styles of hardcore
Milito
Amada
N!CK
Spy-D
Red Faction
Scott Marten
C-Section
Relbmut
D-Master
Chaos
Skullz
Cremator
Sinturimons

Tickets & Travel
Kaarten voor 'Together we are hardcore festival' zijn nu overal verkrijgbaar en kosten €35 ex fee. In Nederland kan je terecht bij Paylogic en alle Primerawinkels. Voor de Franse fans zijn er combitickets te krijgen bij www.artofnoise.fr en onze Duitse buren kunnen terecht bij www.feierreisen.de en www.hardtours.de Ook in Nederland worden vanuit alle grote steden pendelbussen verzorgd. Check alle ins & outs bij www.dance-festivalbus.nl Natuurlijk is de North Sea Venue ook prima te bereiken via het openbaar vervoer en met de auto. De minimale leeftijd is 18 jaar. En er zijn gewoon kluisjes aanwezig.

Na 'Beter kom je Niet versus DaY-már' begin dit jaar gaat BKJN Events events nog een stap verder en groter. Mocht je de laatste editie in The North Sea Venue gemist hebben dan is er hier een kleine impressie van afgelopen 22 januari:



Iedereen weet het diep van binnen en voelt hetgeen wat BKJN al jaren voelt:
'Together we are hardcore! En mocht je dit totaal niet hebben? Je kunt ook gerust thuisblijven, pussy motherfucker!'

126 opmerkingen

hier gaan we zeker heen!!! dikke frenchcore/terror area :D
Ziet er echt gruwelijk uit die line up:D:D

zeker te weten wel aanwezig:P
Vette shit !!!
:respect: voor de line up!
hopen dat ik vrij krijg van me werk,
dan zeker aanwezig!!! :bounce:
Kaartje binnen :bounce:
Harder than Hardcore :O

Frantic Freak! _O_
Ben die dag jarig ! Betere verjaardagscadeau kan je gewoon niet krijgen !

Bij mij heet t voortaan Beter Kan Gewoon Niet !
Heb der nu al zin in !
Dit wordt echt een ziek feest

The sickest squad 5 uur lang :kwijl:

Heb er zeker zin an!
Iedereen weet het diep van binnen en voelt hetgeen wat BKJN al jaren voelt:
'Together we are hardcore! En mocht je dit totaal niet hebben? Je kunt ook gerust thuisblijven, pussy motherfucker!'

:D Gaat een vet feest worden
 
Artiest Natrion
Vette shit :D
Alleen eh... The Outside Agency in de early area?:P
goeie shit!! binnekort maar ff kaartje halen :D
Oke, jullie snappen toch ook wel dat ik hierheen wil? :bounce:
Wie gaat er met me mee?

only the lonely
 
Zo éh.....
hier krijg ik gewoon kriebels van in me buik!:O

:banana:
Hoe je het ook went of keert, hardcore was, is en blijft zoals het is, omdat wij er met z'n allen zo ontiegelijk veel van houden: Together we are hardcore!

can i get an AMEN!!!! :respect:
Artiest Exodus
wat een early line up :respect:
En de rest natuurlijk!
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 28 februari 2011 om 07:55:
Alleen eh... The Outside Agency in de early area?

Oude mokum klassiekers man :)...
Dit feessie mag ik niet missen !!! Nightmare en Masters helaas al over moeten slaan deze 16 uur moet veel goedmaken:)
wie wil hier nou niet naar toe??
word smullen:kwijl:
laatste aanpassing
5 uur TSS! :kwijl:
mn best proberen hier te zijn!!!
15 uur lang uit onze plaat gaan,,, kan niet wachten:D
Artiest DexTC
EEn super dikke line up:D lekker 15 uur lang knalluh geblazen!!!:D