Partyflock
 
­ Nederland
Element Bassmachine Records is niet algemeen zichtbaar!

Hell's Basement
The Italian Invasion

gepubliceerd door , op
Hell's Basement
22 december 2010
FeestHell's Basement · The Italian Invasion
Datumvrijdag 25 februari 2011
LocatieDe Kelder Site
Op deze editie van Hell's Basement wat op vrijdag 25 februari plaatsvindt, zullen vooral de harde, rauwe en duistere beats centraal staan, en zullen de muziekstijlen hardcore, en darkcore te horen worden gebracht. Voor deze editie heeft de organisatie dan ook een aantal zwaargewichten geboekt die garant staan voor het nodige muzikale geweld.

Wat te denken aan de Italiaanse act Noize Suppressor, de man die menig locatie los laat gaan met zijn hardcore klassiekers zoals, Fingerz, Bonecrusher en Holes in your Chest. Ook D-Spirit is van de partij, deze dj die onder andere bekend is van zijn sets op Masters of Hardcore en Earthquake Festival, zal tevens zijn nieuwe release op Bassmachine Records komen promoten. Paraat staan ook de residents Lunatic & Miss Hysteria die het publiek zullen bedienen op een hard en duister setje zoals je van dit duo gewend bent.

Ook heeft de organisatie gedacht aan regionaal talent in de vorm van Para Italia en Scott Marten. Deze heren zullen dan ook zorgen voor een sfeervolle opbouw zodat het publiek wordt klaargestoomd voor het hardere geweld dat later op de avond te horen zal zijn.

Line up
Noize Suppressor Italië
D-Spirit
Lunatic & Miss Hysteria
Scott Marten
Para Italia Italië

Locatie
Poppodium De Kelder heeft ook al enige tijd een nieuwe accommodatie gekregen, gelegen aan het Eemplein te Amersfoort. Op deze accommodatie zijn al vele druk bezochten feesten georganiseerd zoals D-Energy, Triple D, Minimaal Kabaal en de eerdere edities van Hell's Basement. De goede sfeer, het harde geluid, de industriële uitstraling, de gunstige ligging en de goede 'gratis'parkeervoorziening maken dit een perfecte locatie voor Hell's Basement 'Het Hardste feest van Amersfoort'

Tickets
De kaarten zullen 10 euro in de voorverkoop zijn en 12,50 aan de deur. De kaarten in de voorverkoop kunnen worden gehaald bij de Primera winkels, via Paypal en op de site van de Kelder. www.podiumdekelder.nl Omdat de run op tickets voor de Hell's Basement edities altijd erg hard gaat, raad de organisatie de bezoekers aan om kaarten in de voorverkoop te halen.

Info:
Voor verdere info kun je terecht op www.hellsbasement.nl en www.podiumdekelder.nl

7 opmerkingen

Uitspraak van Scott Marten op zaterdag 19 februari 2011 om 12:02:
Move your hibs to da bass drum bitch!!

over de andere track op deze release maar niet te spreken, :lol:

maar bd bitch is wel erg lekker
zin in volgende week :yes:
 
hmm, feestje praktisch in de achtertuin, kom allen net terug uit Duitsland vrijdag en geen idee hoe laat terug.
Feestje ziet er goed uit!
keihard knallen!
Zijn er nog kaarten te krijgen aan de deur? Want om nu voor Jan Lul vanuit Antwerpen te komen... o.O