Partyflock
 

Volledig vrouwelijke line-up tijdens Mantis in Hedon

gepubliceerd door , op
Mantis
5 januari 2011
De nieuwe editie van het terugkerende hard technoconcept Mantis van Zwols poppodium Hedon vindt plaats op zaterdag 26 februari en is er een met enkel dames achter de wheels of steel. Dat betekend echter niet dat de avond rustig zal verlopen. In tegendeel, met in de line-up Miss Hysteria, DaY-már, Hilarious, Daniela Haverbeck en Tech-affecT kan je je maar beter opmaken voor een overdosis aan verpletterende hardtechno.

Miss Hysteria is inmiddels alweer 10 jaar actief in de scene en naast haar solowerk is ze ook actief als producer en maakt ze deel uit van het sublieme dj-duo Lunatic & Miss Hysteria. Een onheilspellende atmosfeer drijft de sets van het alterego van Malin continue tot het uiterste. Met als gevolg dat Miss Hysteria je met haar energieke mixes alle hoeken van industrial tot en met darkcore zal laten zien!

Een voorliefde voor een keiharde duistere bass was voor DaY-már aanleiding in 2004 haar plaats achter de draaitafels op te eisen. Nog geen jaar later werd ze aangeschreven bij Masters of Hardcore en draaide ze voor 15.000 mensen tijdens de Masters of Hardcore party. De track Fucking Motherfuckin Slit was het anthem van de 2006 editie van Masters of Hardcore. Reden genoeg voor Nature One, Hellraiser, Dominator, Titans en Decibel om deze techno-emperess zo snel mogelijk binnen te slepen. Vanavond aan Hedon de eer om haar te verwelkomen!

Met een onstilbare honger naar keiharde techno staat Hilarious garant voor de meest explosieve hardtechno sets ooit! Met sets tijdens o.a. Mystery Land, Ground Zero Festival en The Chaos Theory heeft de fanatieke Hilarious al menig technoliefhebber weten te overtuigen van haar skills, een trend die zich zeker zal voortzetten.

Ook de uit Chili afkomstige Daniela Haverbeck heeft haar kunnen al ruimschoots weten te bewijzen, en wel tijdens gerenommeerde danceevents als Defqon.1 Festival, Mystery Land en Thunderdome. Over de hardtechno en industrial set die ze draaide tijdens een eerdere editie van Mantis was het feestende publiek zeer te spreken en dus mag deze pittige dame dat gerust nog eens dunnetjes over komen doen. Tech-affecT is aanwezig om live te laten horen wat ze normaal gesproken doen op XT3 techno Radio.

8 opmerkingen

dat word feest (Y)
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1435, 2296}
Artiest Foltergeist
De track Fucking Motherfuckin Slit was het anthem van de 2006 editie van Masters of Hardcore.

Uhh.. Nee :D
Tech-affecT :respect:
Werkzaam bij Partyflock
De track Fucking Motherfuckin Slit was het anthem van de 2006 editie van Masters of Hardcore.

eh neehoor.. dat was:
Bass-D & King Matthew - The Genesis
Is vast best vet :) Maar ik ben gestopt met lezen toen ik alleen al in de eerste 2 zinnen 2 spelfouten zag.
Day-mar :respect:
Uitspraak van lamtak op donderdag 17 februari 2011 om 17:28:
Maar ik ben gestopt met lezen toen ik alleen al in de eerste 2 zinnen 2 spelfouten zag.

Niet huilen