Partyflock
 

Oldschool Gangsters on tour in Havana Sliedrecht
Zaterdag 26 februari 2011

gepubliceerd door , op
Oldschool Gangsters on tour in Havana Sliedrecht
4 december 2010
In 2010 hebben de Oldschool Gangsters verschillende clubs en festival area's, zoals onder andere Gigadance, Vlaardingen Festival en Q-Base, omgebouwd met een oldschool classics setting waar je U tegen zegt. Ze voorzagen de gasten met de heerlijkste house en club classics met als finale super dikke Early Rave en een OG sfeer waardoor weer grote glimlachen op gezichten getoverd werd. Na een spectaculair OG jaar heeft Godfather DJ Rob besloten om zich samen met de OG's terug te trekken om een meesterplan te brouwen, waardoor iedereen voorzien kan worden van de da sound of Oldschool Gangsters.

Het jaar 2011 is aangebroken en na veel van de aandacht gericht te hebben op locatie Polderpoort voor het concept Oldschool Gangsters vs Turbulence is het nu tijd om alle aandacht op de 'Take Over' te zetten. De organisatie heeft het op papier, de artiesten zijn er klaar voor, de websites zijn bijgewerkt en zo bereidt iedereen zich op zijn of haar manier voor op Oldschool Gangsters on TOUR. Verschillende locaties zijn gevonden die als 'schuilplaats' zullen dienen voor de Oldschool Gangsters en de eer is aan café/club Havana Sliedrecht om gastheer te zijn voor de OG's on tour.

Havana, gelegen te Sliedrecht, is een gezellig café, wat van zichzelf al ingericht is op zo'n degelijke manier, dat bij de eerste stappen die je binnen zet, je jezelf al eigenlijk waant in een wereld die Oldschool Gangsters ademt. Terwijl beneden iedereen een potje kan poolen of op de lounge banken kan zitten, wat helemaal is ingericht à la Oldschool Gangsters, kan je boven helemaal los gaan onder muzikale begeleiding van de OG's.

Voor deze editie heeft de organisatie een aantal OG's op een rij gezet waar menig oldschool hartje sneller door zal kloppen, denkend aan Rob & MC Joe, oprichters van Oldschool Gangsters, Stanton met z'n fijne oldschool sets, Bountyhunter, die ook geen onbekende is in de oldschool Scene en Ricos, die zichzelf inmiddels wel mag beschouwen als één van de loyale OG Residents.

Line-up Oldschool Gangsters on tour
Rob & MC Joe
Stanton
Dazzler
Bountyhunter
Alessandro Stasi
PsyckoDJ
Ricos
Hosted by MC-B

Tickets
De tickets kosten € 10,00 ex. fee in de voorverkoop en zijn te verkrijgen via www.oldschoolgangsters.nl, See Dance en Easyticket. Aan de deur: € 15,00

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren.

Auto & parkeren
Ook met de auto is Havana makkelijk te bereiken. Parkeren kan bij Havana zelf.
Voor de routebeschrijving kijk je op Google Maps

4 opmerkingen

Rob & MC Joe, stanton, Dazzler en Bountuhunter (Y)
één van de loyale OG Residents.
:lol:
Uitspraak van Rougherdam op maandag 14 februari 2011 om 15:57:
één van de loyale OG Residents.

dat heb je goed gezien :D