Partyflock
 

Partyraiser vs Tieum bij Ravezone in Nijmegen

gepubliceerd door , op
Ravezone
8 januari 2011
FeestRavezone · Run is the last option
Datumzaterdag 16 april 2011
LocatieTriavium Site
Zaterdag 16 april zal er een nieuwe editie van Nijmeegs hardste hardcore-evenement van dit moment plaatsvinden. Ravezone heeft in het verleden vele succesvolle edities gehad. Denk hierbij aan de edities gehouden in; Kolpinghuis, De De Vasim ,Doornroosje en het Openluchttheater de De Goffert. Vele van jullie die deze afgelopen edities hebben bezochten, weten wat ze van deze avond kunnen verwachten. Top sfeer, super geluid, kortom: een unieke avond. Ook deze keer zal er weer aandacht besteedt worden aan een lichtshow en natuurlijk zal er een dikke geluidsinstallatie geplaatst worden.

Deze editie zal op een geheel nieuwe locatie voor X-Factor Events georganiseerd gaan worden. Het Congrescentrum Triavium in Nijmegen. De "Plaza" zal het gedeelte zijn wat helemaal omgetoverd wordt tot een spectaculaire "Ravezone".

X-Factor Events heeft weer een mooie combinatie van verschillende artiesten weten te bemachtigen en daarom zal er deze avond een ruim aanbod zijn van de verschillende stijlen. Denk hierbij aan een super battle tussen de heren van de harde sound die luisteren naar de namen Partyraiser vs Tieum. Houd er rekening mee dat er weer flinke decibellen zullen worden geproduceerd.

Alvast een voorproefje van de artiesten die deze avond zullen gaan optreden;
The Sickest Squad (live)
Partyraiser vs Tieum
Tha Playah
Nosferatu
Buzz Fuzz
Mad Dog
Affix & Teaser
Scott Marten
Hosted by MC Nolz

Kaartverkoop
Kaarten voor Ravezone zijn te koop voor € 22,50 (excl. fee) en zijn te verkrijgen bij alle Primera winkels in Nederland. Er zullen natuurlijk op de avond en nacht van het evenement ook kaarten aan de deur te koop zijn.

Parkeren
Het Triavium is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer, station Dukenburg ligt namelijk op 2 minuten loopafstand van de locatie. Ook is er een ruime parkeergelegenheid.

Winacties
Op de website van X-Factor Events is er voor leden van de nieuwsbrief een speciale win actie van 2 x 2 gastenlijst plaatsen voor dit evenement. Ben jij nog geen lid van de nieuwsbrief? Schrijf je dan nu in op de site: www.xfactorevents.nl

14 opmerkingen

BAMBAMBAM!!! aanwezig! Keizerstad Ravezone #1 :D
Tha Playah:D
laatste aanpassing
TEUM! Juistem!:D
Een 360 graden-look van Plaza:
http://www.triaviumnijmegen.nl/zalen-tarieven/plaza/
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Travium is wel een dikke locatie (y)
Dat word knallen met zijn allen

Voel je beter mol een skater ben je
Gabber trap ze harder !!!
 
Uitspraak van Midi-030 op woensdag 9 februari 2011 om 18:20:
Een 360 graden-look van Plaza:
http://www.triaviumnijmegen.nl/zalen-tarieven/plaza/

Thnx. Ik vroeg me dus al af of dit in een zaaltje was, of de grote ijsvloer met tribunes. Helaas het eerste. Mij niet gezien.
 
Ijsbaan is al heel lang niet meer in gebruik voor andere feesten en dergelijke.. mede omdat er vaak complicaties door kwamen.. te weinig overzicht.

'zover ik gehoord heb'

Denk alle tafels en stoelen weg en je hebt een heerlijke ruimte hoor !
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 25 februari 2011 om 17:48:
Denk alle tafels en stoelen weg en je hebt een heerlijke ruimte hoor !

Dat had dus in elke sporthal of kantine gekund. Triavium zal bij veel mensen de verkeerde (namelijk: arena) associatie oproepen. Wel slim van de organisatie, maar ik ben blij dat ik er niet in ben getrapt.
Uitspraak van actief op maandag 28 februari 2011 om 23:14:
Dat had dus in elke sporthal of kantine gekund. Triavium zal bij veel mensen de verkeerde (namelijk: arena) associatie oproepen. Wel slim van de organisatie, maar ik ben blij dat ik er niet in ben getrapt.

Ik sluit me hier toch wel bij aan denk ik... relatief kleine ruimte en naar mijn idee een verkeerde uitstraling...Ik zie het persoonlijk liever in de vasim...hoog plafond, grote industriële fabriekshal gewoon simpel. Bak geluid erin en gaan!...anders lijkt 't wel de linde of de hoeve..;-)