Partyflock
 
­ Nederland

Secret Cinema all night at Club Monza

gepubliceerd door , op
Secret Cinema all night
7 oktober 2010
FeestSecret Cinema all night · Minerals preview albumtour
Datumzaterdag 12 februari 2011
LocatieMonza Site
Secret Cinema presenteert: 'Minerals' preview album tour
Met trots presenteert Jeroen 'Secret Cinema' Verheij een tour om zijn binnenkort te verschijnen album te introduceren bij het publiek. In vijf steden, van Groningen tot aan Eindhoven, zal Verheij 'all night long' zijn energieke sets draaien, waarin tracks van het nieuwe album op de dansvloer hun test ondergaan!

Club Monza, Utrecht
Na, in december 2010, in Groningen, Rotterdam en Amsterdam de podia te hebben mogen betreden is het in 2011 weer tijd om de tour voort te zetten in de vierde grootste stad van Nederland namelijk in Utrecht!

Deze vierde editie van de Secret Cinema all night tour zal plaatsvinden in club Monza in het hartje van Utrecht. Slechts vijf minuten lopen van centraal station! In wat hiervoor nog een bioscoop was, bevindt zich nu een trendy club waar deze historie nog overal zichtbaar is en daardoor een verrassend 'theathergevoel' geeft. Kortom, alle ingrediënten aanwezig om op zaterdag 12 februari weer een succesvolle top avond in club Monza van te maken!

Maak kennis met de zes uur lang durende energieke sets van Secret Cinema waarin hij het publiek onafgebroken enthousiast maakt en koop snel je kaarten op www.gemsessions.nl/tickets, wees er snel bij, want op=op!

1 opmerking