Partyflock
 
­ Nederland

3Hoog
Clowns & Krumpers

gepubliceerd door , op
3Hoog
3 februari 2011
Feest3Hoog
Datumdonderdag 3 februari 2011
LocatieAIR Site
Feest3Hoog
Datumdonderdag 10 februari 2011
Feest3Hoog · Clowns & crumpers
Datumdonderdag 17 februari 2011
Feest3Hoog · Clowns & Krumpers
Datumdonderdag 24 februari 2011
3Hoog ramt vol de nieuwe maand in met opzwepende beats en freaky performances die een verfrissende blik geven op lijf en leven. In de straten van South Central Los Angels is enige jaren geleden een nieuwe dansvorm ontstaan: 'Clowning en Krumping'. Clowns en Krumpers is het thema van 3Hoog in februari. 'The battle ground' of wel het strijdtoneel van de Krumpers en Clowns daar zal het hard tegen hard gaan. Opbouwend naar het sluit stuk van de maand met een showcase van de beste Krumpers van Nederland zullen op 3Hoog in aanloop verschillende lifestyle elementen van deze dansvorm geëtaleerd worden.

Ophitsende beats van o.a. The Chemical Brothers en Missy Elloit gaan vooraf. De track van The Chemical Brothers 'Calvanize' staat voor de elektrochemische lading die door je lichaam raast bij het Krumpen. We dagen dan ook alle 3Hoger's uit om in de hoedanigheid van de echte Clowns en Krumpers te klimmen. Harde styling, geverfde gezichten en rond vliegende ledematen dat zijn de basis ingrediënten van komende 4 feesten in AIR. Er wordt hard gewerkt om een Clowing en Krumping workshop binnen te halen!

De mindere dansfanaten kunnen zich ook te goed doen aan andere bombastische activiteiten, die naast veel felle kleuren vooral gekkigheid en humor met zich meebrengen. Schmink je gezicht zoals een duivelse clown Straight from hell of als klassieke mimespeler met ruwe baseball look. Een ding is zeker; hele felle kleuren zullen de club doen veranderen in een carnavaleske beestenboel. Want carnaval staat dan per slot van rekening op punt van uitbarsten in het zuiden des land.

Tettero is terug!
Na een verfrissende vakantie in de hemel op aarde: Hawaï is Gijs Tettero weer terug op het nest. Met hernieuwde energie zal hij Hawaï achter zich laten om 3Hoog een muzikale boost te geven tijdens zijn sets. Met dezelfde vastberadenheid zullen de andere resident dj's van 3Hoog hun kunnen en kunsten vertonen om het publiek tot het uiterste te laten gaan op de dansvloer. Prunk, Freddy Spool, Meester Moeilijk, Wannabeastar, Riptide en dus Tettero zullen in verschillend groepscohesie hiervoor zorg dragen. Check de AIR website voor meer info omtrent je favoriete dj.