Partyflock
 

Alles naar de Klote in Zalinaz
NRG Events en BKJN presenteren de Amigo's Reunion

gepubliceerd door , op
Zaterdag 5 februari 2011 is de datum dat het in Zalinaz te Etten-Leur helemaal los gaat met het feest Alles naar de Klote! De organisatoren van 'Beter kom je niet' en 'Slaves to the Rave' presenteren dan de Amigo's reünie. Het geluid wat ingehuurd wordt op deze editie van Alles naar de Klote! is hetzelfde als altijd in Amigo's ieders trommelvliezen deed trillen, je bent dus gewaarschuwd! Het beste van de inmiddels gesloten en legendarische locatie neergezet in een top locatie als Zalinaz kan niet anders beteken dan; Alles naar de Klote!

BKJN Events en NRG Events hebben voor dit unieke evenement een line-up verzameld met top artiesten die alles uit de kast zullen halen om Zalinaz op een waardige manier 'Naar de Klote!' te helpen. In de hoofdzaal hoor (en voel!) je de beste Hardcore van dit moment en met speciale 'Alles naar de Klote!' decoratie en natuurlijk het befaamde 'Amigo's geluid' gaan hier alle remmen los! In de tweede zaal hoor en voel je de beste Early Hardcore met de beste klappers, klassiekers en vergeten topplaten van toen gaan we terug naar de 'Good Old day's'! Ook in deze zaal uitteraard geen geluidslimiet! (oordopjes zijn gratis bij de kassa te verkrijgen)

Bij deze nogmaal de volledige line-up van Alles naar de Klote! – Amigo's Reunion

Area 1 / Hardcore & Harder
Partyraiser
Negative A
Tieum 🇫🇷
Nosferatu
Lady Kate 🇺🇦
Marlice
Mobius & Mortis
Noisekick *live on stage!*
The Sickest Squad *live on stage!* 🇮🇹
Hosted by: MC Da Hustla

Area 2 / Early Hardcore
Dr. Z-Vago
Waxweazle
Rob & MC Joe
Claudio Lancinhouse 🇮🇹
OCD
Human Resource
Vextor a.k.a. Vortex 🇮🇹
Reza vs Chaos
Hosted by: MC TMC

Kaartverkoop
Kaarten voor Alles naar de Klote! zijn te koop voor € 17,50 (excl. fee) en zijn te verkrijgen bij alle Freerecordshop vestigingen en alle Primera winkels in Nederland. Online zijn de kaarten te koop op de volgende websites: www.NRG-Events.nl, Paylogic, See dance Er zullen natuurlijk op de avond en nacht van het evenement ook kaarten aan de deur te koop zijn.

Gratis track van DJ Tieum
Dj Tieum heeft voor alle bezoekers van Alles naar de Klote! een leuk en hard presentje. Hij geeft als voorloper op zijn aankomende mix, die op het aankomende Beter kom je niet album zal verschijnen, een gratis track weg! Wil je deze track gratis downloaden? ga dan naar de site van BKJN Events Events en/of naar de website van NRG Events!

Winacties
Op de websites van BKJN Events en NRG Events zijn er voor de leden van de nieuwsbrief T-shirts van Alles naar de Klote! te winnen en gastenlijstplaatsen voor het feest in Zalinaz. Wil je dus de kans maken op een T-shirt van Alles naar de Klote! of twee gastenlijstplaatsen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Op Partyflock kun je ook een T-shirt en/of gastenlijst plaatsen winnen, kijk bij winacties voor meer informatie.

Merchandise
Er is tijdens Alles naar de Klote! in Zalinaz ook weer een merchandise stand te vinden waar je o.a. shirts, truien, jassen en meer kan kopen. Bij deze stand kun je ook het Alles naar de Klote! t-shirt kopen en natuurlijk alle Beter kom je niet merchandise.

12 opmerkingen

Nice, misschien wel ff een kijkje nemen!
Mmm! geintreseerd ik ga der heen! :D
 
Word gewoon net als anders een zwaar beukend succesvol feestje

K heb. Vertrouwen in mijn mededordtenaren;)

:cheers:
Gratis track van DJ Tieum

godverdomme wat een bruute track weer zeg! :cheer:

Tieum = ultimate hero:yes:
toen in de amigos was het geluid echt niet normaal hard !!!! beste en hardste wat ik ooit heb mee gemaakt hoop dat het voor jullie net zo goed is dan toen . dan heb je er een week plezier van jongens en meisjes !!
Uitspraak van DJ Ressurection op dinsdag 18 januari 2011 om 19:47:
Tieum = ultimate hero

Zeker :respect:
laatste aanpassing
PSYTEK IS "THE GRAPHIC"
BIG UP!