Partyflock
 

Mental Evolution

gepubliceerd door , op
Mental Evolution
9 december 2010
FeestMental Evolution · Oscar Mulero's Grey Fades to Green Album Tour
Datumzaterdag 12 februari 2011
LocatiePoema RAW
Het is het afgelopen jaar even rustig geweest rondom Mental Evolution, maar voor 2011 staan er weer mooie dingen op de planning. 12 februari is het dan eindelijk weer zover en wordt Club Poema RAW deze avond het podium voor weer een heerlijk avondje onvervalste no-nonsense techno.

Speciaal voor deze editie presenteren zij met trots de kick-off van Oscar Mulero's eerste album tour ooit! Deze Spaanse matador staat al ruim 20 jaar aan de top van de techno en nu komt hij dan eindelijk met zijn allereerste échte album, genaamd; 'Grey fades to Green'. Het zal een speciale avond worden waar Oscar 3 uur lang een exclusieve set zal spelen met voornamelijk nieuw werk van het album, afgewisseld met de welbekende Spaans gepeperde beats zoals alleen hij dat kan!

Naast Mr. Mulero, komt één van Nederlands grootste techno helden, een exclusieve oldschool technoset ten gehore brengen, genaamd; Remy. Deze man weet als geen ander de tent compleet op zijn kop te zetten en beschikt daarnaast over een arsenaal aan vette rollende funky technoplaten. Speciaal voor deze editie worden deze weer eens onder het stof vandaan gehaald, dus wees gewaarschuwd, want de opzwepende technoklappers zullen je hier om de oren vliegen.

Uiteraard geen Mental Evolution zonder Paul Boex achter de knoppen. Hij zal de avond op gepaste wijze openen, om de zaal op te warmen voor het spektakel van Oscar Mulero en Remy!

Met het Funktion-one geluidsysteem van Club Poema RAW kan deze avond niet mis gaan. Deze sound zal hier optimaal tot zijn recht komen, so don't forget your earlpugs!

Zoals de meeste mensen inmiddels weten, staat Mental Evolution garant voor een flinke dosis kwalitatieve-techno en een hoog party gehalte, dus dat betekend geen tijd om mooi te zijn en maar met één intentie deze avond beleven; los gaan!

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.mental-evolution.nl en kosten € 12,50 in de voorverkoop en € 14,50 aan de deur.

6 opmerkingen

Vet!!! Dit wordt knallen!
"dus dat betekend geen tijd om mooi te zijn en maar met één intentie deze avond beleven; los gaan"

niet mooi zijn? kutfeest.
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
Uitspraak van Daniboy op vrijdag 7 januari 2011 om 13:04:
niet mooi zijn? kutfeest.

Ja kut nu mag ik ook niet naar binnen :P

jajajaja Super veel zin in!! Heb trouwens gehoord dat Oscar later weer terug komt ofzo iets.. ;)
Artiest {SHOWLIST artist 51895, 51893}
Uitspraak van Daniboy op vrijdag 7 januari 2011 om 13:04:
niet mooi zijn? Gruwelijk feest, zoals het hoord! gaan voor de muziek.
Whopaaa! Gaan met die banaan!