Partyflock
 

Dordrecht loves Houseclassics in Dolhuis te Dordrecht

gepubliceerd door , op
Dordrecht loves Houseclassics
25 november 2010
FeestDordrecht loves Houseclassics · TMC Birthday Edition
Datumvrijdag 28 januari 2011
LocatieDolhuis Site
Het jaar 2011 begint goed in Dordrecht met op vrijdag 28 januari het feest: Dordrecht loves Houseclassics, wat wordt gehouden in de mooie en sfeervolle locatie; Dolhuis te Dordrecht. Deze eerste editie van Dordrecht loves Houseclassics staat geheel in het teken van de verjaardag van één van de beste master of ceremony's van Nederland, namelijk MC Da TMC! De tickets voor dit unieke Houseclassics feest kosten 10 euro (ex. fee) in de voorverkoop. Aangezien de capaciteit niet al te groot is en de animo erg groot, kun je jouw kaarten het beste in de voorverkoop halen om teleurstelling te voorkomen.

Thom Ketting a.k.a. TMC begon zijn MC carrière op zaterdag 3 december 1994, tot op dat moment was hij alleen een groot muziekfanaat en liefhebber van de verschillende House sounds, hard en zacht. Op deze 3de van december was hij op een feest in Rotterdam en kreeg hij van zijn vriend DJ Jeff een microfoon in zijn handen geduwd, vanaf dat feest en die datum heeft hij vele podia en feesten in binnen en buitenland onveilig gemaakt. In 17 jaar tijd heeft hij een hoop meegemaakt, teveel om op te noemen maar zoals Thom zegt; 'Ik ben nog lang niet klaar! Haha!'. Vrijdag 28 januari 2011 viert hij zijn 43ste verjaardag met de muziekstijl waar het met hem allemaal is begonnen; Houseclassics! Voor zijn Birthday party tijdens Dordrecht loves Houseclassics heeft Da TMC een aantal van zijn favorieten artiesten uitgenodigd, deze gaan er samen met hem een avond en nacht van maken welke je niet snel zult vergeten!

Bij deze de line-up van Dordrecht loves Houseclassics

Stanton
Ricky da Dragon
OCD
Human Resource
Ludie vs Ricos
Jeff
Hosted by: MC TMC, MC Joe & MC Da Weasel

Kaartverkoop
Kaarten voor Dordrecht loves Houseclassics zijn te koop voor € 10,- (excl. voorverkoop kosten) en zijn te koop bij alle Freerecordshops, alle Primera winkels, Velvet Music in Dordrecht en in het Dolhuis op regulieren avonden bij de kassa. Online zijn de kaarten te koop op de volgende websites: www.NRG-Events.nl, paylogic.nl en Seedance.nl

Locatie en parkeren
De locatie Dolhuis ligt in het centrum van Dordrecht en is zeer makkelijk te vinden, het ligt tegenover het stadhuis op de spuiboulevard. Parkeren is na 22:00 gratis in het centrum, parkeergarage de Spuihaven ligt om 2 minuten lopen van het Dolhuis. Kijk hier voor meer informatie:

2 opmerkingen

hier zijn we ook weer bij!!!! :bounce:
niks van missen