Partyflock
 
­ Nederland

Passie trapt 2011 af met een XL editie in de Maassilo

gepubliceerd door , op
Passie
1 december 2010
FeestPassie · New years day xl edition!
Datumzaterdag 1 januari 2011
WinactiePassie actiegesloten
LocatieMaassilo Site
Gelukkig nieuwjaar. De organisatie van Passie wenst jullie allemaal veel geluk, gezondheid en veel liefde toe. Om het jaar goed te beginnen organiseren "TheRealWorldEvent" de eerste dag van dit nieuwe jaar, zaterdag 1 januari 2011, een spetterend feest. Passie zal namelijk een speciale –XL- editie organiseren in de Maassilo te Rotterdam.

Je hebt waarschijnlijk een heerlijke nacht achter de rug met veel vuurwerk, oliebollen, drank en de nodige gezelligheid. Maar wat is er lekkerder dan op de eerste dag van het nieuwe jaar een borrel te drinken met je vrienden? Wens al je bekenden en clubmaatjes een gelukkig nieuwjaar tijdens deze XL nieuwjaarsborrel. Op Nieuwjaarsdag kan je lekker rustig aan doen en je langzaam klaarmaken voor dit event, want deze start “gewoon” om 23:00 op de zaterdagavond.

Passie zal Passie niet zijn als zij een geweldige line-up voor jullie hebben samengesteld. House & Urban. In de grote zaal hebben we Gregor Salto, Leroy Styles, Michael Mendoza, Brothers in the Booth, Stefan Vilijn, Norman Soares, Undercontrol en Zawdi MC MC voor jullie opgetrommeld. Gregor Salto heeft in 2010 weer vele optredens gehad door het hele land, deze man is niet meer weg te denken uit de Nederlandse housescene. Met Leroy Styles ging het ook lekker. Veel festivals, veel goede releases en zijn Afrazoo label heeft dit jaar veel moois gebracht. Tracks zijn internationaal opgepakt en hij blijft in 2011 onze trotse resident DJ. Michael Mendoza trouwde afgelopen jaar met topmodel Kim Feenstra, maar niet alleen in de liefde gaat het goed, ook achter de decks gaat het lekker. De Brothers in the Booth zijn beter bekend als Robbie en Richie van Link2Party, maar afgelopen jaar zijn ze de dj booth ingedoken om plaatjes te draaien. Met succes, het gaat goed met de mannen. Ze hebben in het voorprogramma gestaan van Erick Morillo op de Ocean Diva. Stefan Vilijn, Norman Soares en Undercontrol maken de dj-line up compleet. Zawdi MC MC host de hoofdzaal.


In de urban zaal staan de favorieten van Passie voor je klaar. Mister “Dubai” Irwan, Dyna (de nieuwe DJ Chuckie), FLAVA, Slick en de altijd geweldige Superior. Een vast, op elkaar ingespeeld team, die weten wat vooral de vrouwen van Passie willen… dansen. Met deze urban zaal komt dat wel goed. Passie kiest voor deze vaste namen omdat ze kwaliteit, diversiteit en sfeer brengen. Drie belangrijke punten die zeer belangrijk zijn voor de vaste tweede area. Rotterdam = Urban.

Passie
Ook tijdens deze Nieuwjaarseditie hebben de eerste 100 dames gratis entree, dus vrouwen.. kom vroeg. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 10 euro (ex fee) bij alle vestigingen van Free Record Shop en online op TheRealWorldEvent websitewww.the-real-world.nl. Tot in 2011 op Passie XL. Voorverkoop op: Online op www.the-real-world.nl en bij alle vestigingen van Free Record Shop.