Partyflock
 
­ Nederland

Knallende kerstballen in Sans Souci

gepubliceerd door , op
Knallende kerstballen in Sans Souci
24 december 2010
FeestOverstuurd · Hard Christmas
Datumzaterdag 25 december 2010
WinactieOverstuurd actiegesloten
LocatieSans Souci Site
FeestPussy Club · Hard vs Style
Datumzondag 26 december 2010
WinactiePussy Club actiegesloten
FeestBeatbusters · The future of Hardstyle
Datumzaterdag 8 januari 2011
WinactieBeatbusters actiegesloten
Wat doe jij met kerst? Help je je moeder om het jaarlijkse kerstdiner te prepareren? Ga je de hele dag bij de kerstboom liggen wachten tot je eindelijk een cadeautje krijgt? Of heb je juist zin om de boel lekker de boel te laten en volop los te gaan? Als je op de laatste vraag een volmondig ‘ja’ kunt antwoorden, dan heeft Sans Souci precies datgene in huis waar jij naar op zoek bent tijdens de duffe kerstdagen.

25 December 2010 Overstuurd • Hard Christmas
Oh yeah baby! Niks geen Wham met ‘Last Christmas'. Snoeiharde hardcore zul je bedoelen op eerste kerstdag tijdens Overstuurd in jouw Sans Souci. Speciaal voor de kerstdagen heeft Sans Souci drie absolute wereldiconen binnen de hardcore-scene weten te strikken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de geweldenaar Partyraiser? En dan hebben we het nog niet eens over de Italiaanse hardcore held Noize Suppressor. Last but not least nog de man die een paar maand geleden nog zijn eigen Thrillogy zaal mocht hosten in de Brabanthallen in Den Bosch: Nosferatu! Ook het rijtje ‘regionale' helden is niet mis. Dj Hazes, Rayzor, Stikko, Vreestyle, Terrox zijn allemaal namen die klinken als een klok. En maak je niet druk, ze zullen iedereen de pan uit blazen op 25 december aanstaande! Natuurlijk is er ook gezorgd voor wat vocale ondersteuning en wel in de vorm van Mc Madness en Mc Triggah. Deze twee heren zorgen ervoor dat ook je laatste restjes energie eruit worden geperst, net op het moment dat je echt niet meer kunt!

26 December 2010 Pussy Club • Hard vs Style
Op tweede kerstdag gaat het allemaal een tandje rustiger, nou ja, het zijn nog steeds geen kerstliedjes, dat begrijp je wel. Pussy Club staat al jaren garant voor de beste mix tussen erotiek, hardcore en hardstyle die je maar bedenken kunt! Natuurlijk zijn er ook voor deze avond een paar grote namen geboekt. Wat dacht je bijvoorbeeld van één van de pareltjes uit de Scantraxx stal: Headhunterz? Inmiddels is Willem Rebergen, alias Headhunterz, een graag geziene gast in het mooie Friese plaatsje Berlikum. Verder zul je dj's zien als Rayzorbladez, Diabolic, ArmenianBoy, Vecino, Blockside en Mindraiderz. Deze avond wordt in stijl afgesloten. Niemand minder dan de heren van Endymion staan garant voor een portie van de aller-lekkerste hedendaagse hardcore! Mc Triggah zal ook deze avond zijn lyrics gaan ‘droppen'.

Nou je hebt het allemaal kunnen lezen. Je hebt nul komma nul reden om je tijdens de kerst te verschuilen bij je familie. Gewoon op naar Sans Souci voor de ware kerstgedachte! Jouw Kerstmis in jouw Sans Souci!

8 januari 2011: Beatbusters, the future of Hardstyle
Voor de liefhebbers begint men het jaar weer zoals men gestopt is: met de allerbeste feesten. Zoals 8 januari: Beatbusters! Dit feest staat dit keer in het teken van de future of Hardstyle. Met onder meer Avio, Ran-D, Digital Punk en uit Zweden: Chris One. Ook Diabolic en Blockside mogen niet ontbreken.

Voor alle info check: sanssouciberlikum.nl, twitter en hyves.

7 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Sans Soucie is toch de toplokatie van Friesland....
Altijd goede sfeer en dik knallen op de dansvloer, top publiek...
Na lange tijd weer es knallen, en dat zullen ze weten ook,mijn/onze set gaat van hs naar hc....
Artiest {SHOWLIST artist 27290, 1868}
:bounce:
8 Januari gaat geschiedenis schrijven _O_
Uitspraak van .JR. op vrijdag 24 december 2010 om 11:20:
8 Januari gaat geschiedenis schrijven _O_

Dat zeker..